Πράσινο φως από το Eurogroup για τη δόση 6,7 δισ. ευρώ

Ολοκλήρωσε το Eurogroup τις συζητήσεις για την τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έδωσαν σήμερα το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόση 6,7 δισ. ευρώ και χαιρέτισαν την υλοποίηση των σχεδόν όλων των προαπαιτούμενων της γ΄ αξιολόγησης.

5a6636d91dc524892d8b465d

Σε συνεχή μηνύματα στο Twitter ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο ανέφερε:

Με την ολοκλήρωση όλων των προαπαιτουμένων ο EΜΣ θα εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης.

Η αξιολόγηση έκλεισε σε επίπεδο πολιτικής συμφωνίας. Τεράστιες οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, εξαιρετική η συνεργασία.

Το Eurogroup καλωσορίζει την ολοκλήρωση σχεδόν όλων των προαπαιτουμένων για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης – πράσινο φως για τη δόση 6,7 δισ. ευρώ.

Ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί με τον ίδιο τρόπο επεσήμανε: Μια καλή μέρα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη, όχι μόνο γιατί η Ελλάδα αναμένεται να βγει το καλοκαίρι από το πρόγραμμα, αλλά γιατί θα είναι πάλι μια “κανονική” χώρα στην Eυρωζώνη.

Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις τόνισε: Θερμά συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την καλή δουλειά. Αναμένω αυξανόμενη εμπιστοσύνη στην οικονομία. Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση όλων των μέτρων 3ης αξιολόγησης. Να επικεντρωθούμε στα τελικά στάδια του προγράμματος

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…