Πόσο χαμηλότερα μπορεί να φτάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης; (ΦΩΤΟ)

Σε άλλη μία χυδαία τοποθέτηση από το βήμα της Βουλής προέβη ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώρης κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με θέμα: «Εγκληματική ολιγωρία στην αντιμετώπιση της Οικολογικής Καταστροφής στον Σαρωνικό».

58d162fa1dc524f3088b46f3

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν δίστασε να αποδώσει στη ρύπανση που έχει προκληθεί στις ακτές του Σαρωνικού από το ναυάγιο του «Αγίου Ζώνη ΙΙ» το θάνατο της γυναίκας που εντοπίστηκε σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.

«Ήταν τόσο πλημμελής η ενημέρωση που μέχρι και νεκρό είχαμε με μια γυναίκα που ξεβράστηκε στο Φάληρο επειδή δεν ήξερε ότι έπρεπε να κολυμπήσει» είπε ο Βαρβιτσιώτης από το βήμα της Βουλής, σκυλεύοντας τη νεκρή για να κάνει φτηνή και χυδαία αντιπολίτευση.

Φυσικά ο Βαρβιτσιώτης δεν σκαρφίστηκε μοναχός του αυτή την ιστορία. Στη μάχη της προπαγάνδας άλλωστε πρωτοστατεί πάντοτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε φροντίσει μέρες πριν να αφήσει μέσω του twitter του υπονοούμενα για τη συγκεκριμένη γυναίκα. 


Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε πράγματι το βράδυ της 16ης Σεπτμεβρίου στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό, επρόκειτο για γυναίκα ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ύψους περίπου 1,70 μ. και εύσωμης σωματικής διάπλασης με γκρίζα κοντά μαλλιά. Φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα και μπλε παντελόνι.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «Ασκληπιείο» Νοσοκομείο Βούλας. Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεώτερα για τα αίτια του θανάτου. 

Η άτυχη γυναίκα, βουλγάρικης καταγωγής, δεν έχει αναζητηθεί μέχρι σήμερα από κανέναν και παραμένει εδώ και έξι ημέρες στο ψυγείο του Ασκληπιείου Βούλας, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί νεκροψία/νεκροτομή. Δίπλα στο πτώμα της βρέθηκε και η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Ωστόσο, αυτά μοιάζουν λεπτομέρειες για τον Βαρβιτσιώτη και φυσικά για τον γκεμπελίσκο Γεωργιάδη, οι οποίοι προκειμένου να ασκήσουν επαίσχυντη κριτική στην κυβέρνηση φόρεσαν ποδιά ιατροδικαστή και απέδωσαν τις σχετικές πολιτικές ευθύνες, ακόμα κι αν αυτές δεν υπάρχουν…

Κει εις ανώτερα, τους ευχόμαστε. Μπορούν και πιο χαμηλά. 

Διαβάστε σχετικά: Ανασκευάζουν την αστοχία Βαρβιτσιώτη μετά τη σύνδεση της ρύπανσης με τη νεκρή στο Π. Φάληρο

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…