Newsroom

Newsroom

Πόσο συχνά θεωρείται φυσιολογικό να βλέπουμε πορνό;

Νέα έρευνα έρχεται να αποκαλύψει πως μπορεί η παρακολούθηση ταινιών πορνό να μην είναι πια ταμπού, δεν είναι όμως και πάντα «υγιής».

58c7fa521dc524d5748b4569

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής, κατέληξε στο συμπέρασμα πως υπάρχουν τρεις ομάδες ανθρώπων: εκείνοι που βλέπουν πορνό για ευχαρίστηση, εκείνοι που το κάνουν «ψυχαναγκαστικά» και εκείνοι που βλέπουν πορνό όταν είναι ψυχολογικά πιεσμένοι.

Η πρώτη κατηγορία είναι και η μεγαλύτερη, καθώς καταλαμβάνει το 75% του συνόλου και κατά μέσο όρο βλέπει πορνό 24 λεπτά την εβδομάδα. 

Η ομάδα που βλέπει πορνό υπό ψυχολογική πίεση, δηλαδή όταν νιώθει πιεσμένη και στεναχωρημένη, το κάνει για 17 λεπτά την εβδομάδα.

Η τρίτη ομάδα όμως, εκείνοι δηλαδή που βλέπουν πορνό ψυχαναγκαστικά, διαφέρει κατά πολύ. Αποτελεί μόνο το 11,8% όσων συμμετείχαν στην έρευνα. Στην ομάδα αυτοί, που βλέπει πορνό για 110 λεπτά την εβδομάδα.

  Οι ειδικοί του πανεπιστημίου Λαβάλ στο Κεμπέκ του Καναδά που ανέλυσαν τα στοιχεία, επισήμαναν πως υγιής είναι μόνο η παρακολούθηση πορνό για ευχαρίστηση.   

πηγή: www.medicaldaily.com

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…