Newsroom

Newsroom

Πορτοσάλτε: Άλλο λέβελ προπαγάνδας – Ο Μητσοτάκης τώρα οργανώνει συλλαλητήρια εναντίον του (video)

Αν δεν το ξέρετε η κυβέρνηση οργάνωσε το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο των αγροτών, το ακούσαμε κι αυτό από τον Πορτοσάλτε

Πορτοσάλτε

Το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης Πορτοσάλτε είναι όχι απλά να αναπαράξει τη γραμμή Μαξίμου για την επικαιρότητα, αλλά να την διανθίσει και να την εμπλουτίσει.

Σε σχέση με τους αγρότες για παράδειγμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε και είπε πως οι κινητοποιήσεις  βοηθούν την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις, έ μετά βγήκε ο Πορτοσάλτε και το τερμάτισε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ σήμερα αποθέωσε την κυβέρνηση ότι τάχα οργάνωσε το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα.

Ο στόχος αυτής της εξωφρενικής παρέμβασης; Πολύ απλός… όλα δουλεύουν υπέρ του Κυριάκου, ακόμα και οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Τόσο μεγάλος ηγέτης ο Κυριάκος…

«Η κυβέρνηση οργάνωσε το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή των αγροτών. Το οργάνωσε με απόλυτη ευταξία, αυτό που συνέβη είναι υπόδειγμα.

Δεν διαλύθηκε η πόλη. Ήρθαν οι άνθρωποι διαδήλωσαν, είπαν τα συνθήματά τους, έκαναν τη διαδήλωσή τους την αντικυβερνητική και ΜΑΤ δεν υπήρχαν στην πλατεία Συντάγματος», αυτά είπε ο Άρης ο Πορτοσάλτε.

Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση οργάνωσε το συλλαλητήριο»

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…