Πορεία για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτές έκαψαν την αμερικανική σημαία (video – εικόνες)

Έφτασε πριν από λίγο στο προξενείο των ΗΠΑ, στην οδό Τσιμισκή, η πορεία του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη.

5a0f18461dc524865e8b475c

Σύμφωνα με το thestival.gr, διαδηλωτές πυρπόλησαν την αστερόεσσα και φώναξαν συνθήματα κατά των ΗΠΑ. Στην ίδια πορεία συμμετέχουν μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, του ΠΑΜΕ, και της φοιτητικής παράταξης ΜΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην εν λόγω πορεία συμμετέχουν περίπου 3.000 άτομα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά τις διαδηλώσεις.

Η πορεία ολοκληρώθηκε στη συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Εγνατία.


Ξεχωριστή πορεία ξεκίνησαν πριν από λίγο μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πορεία του κινείται αυτή την ώρα στην οδό Εθνικής Αμύνης και μέσω της οδού Τσιμισκή αναμένεται να καταλήξει στο αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, τη δική τους πορεία ξεκίνησαν και οι φοιτητές, μέλη της ΛΑ.Ε., της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αντιεξουσιαστές και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και μέσω των οδών Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης αναμένεται να καταλήξουν στο αμερικανικό προξενείο, επί της οδού Τσιμισκή.

Οι διαδηλωτές που συμμετέχουν στην πορεία είναι περίπου 4.000.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά την πορεία.





Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…