Πολύνεκρο τροχαίο στην Π. Ράλλη-Ι.Χ. σε τρελή πορεία διαμέλισε μάνα, κόρη και έναν ακόμη πεζό

Φρικτό θάνατο βρήκαν μία νεαρή μητέρα με την 10χρονη κορούλα της και έναν ακόμη πεζό δίπλα στην στάση του λεωφορείου…

Φρικτό θάνατο βρήκαν μία νεαρή μητέρα με την 10χρονη κορούλα της και έναν ακόμη πεζό δίπλα στην στάση του λεωφορείου στο ύψος του Μεταγωγών στην Λ. Πέτρου Ράλλη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο οδηγός ενός smart που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσέκρουσε διαδοχικά σε 3 αυτοκίνητα και στη συνέχεια κατέληξε σε μία στάση λεωφορείου παρασύροντας τους 3 άτυχους πεζούς. Η λεωφόρος Πέτρου Ράλλη έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς γέμισε συντρίμμια και ανθρώπινα μέλη.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο και για την ύπαρξη παιδιού ανάμεσα στα θύματα, ωστόσο όσο παιρνούν οι ώρες, οι πληροφορίες ανάμεσα στις εμπλεκόμενες με το τροχαίο υπηρεσίες διαφέρουν, αναφέροντας πως υπάρχουν δύο νεκροί πεζοί (μία γυναίκα και ένας άντρας) και μία ακόμα ακρωτηριασμένη γυναίκα που νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Επίσης, ανάμεσα στους τραυματίες είναι ο οδηγός του Smart και ένας ακόμα οδηγός, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός που προκάλεσε το μακελειό πρώτα συγκρούστηκε με ένα ταξί και στη συνέχεια πάτησε γκάζι για να διαφύγει και προσέκρουσε διαδοχικά σε άλλα δύο Ι.Χ. για να καταλήξει στη στάση του λεωφορείου όπου παρέσυρε τους πεζούς.

Η συλλογή και διασταύρωση των στοιχείων από την Τροχαία είναι ακόμα σε εξέλιξη λόγω του ότι τα θύματα μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία και αυτό δυσκολεύει την διασταύρωση των στοιχείων των θυμάτων σε αυτή την χρονική στιγμή. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας.

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…