Newsroom

Newsroom

Πολύδωρας: Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου γι αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης (βίντεο)

Την πικρία του εξέφρασε ο Βύρων Πολύδωρας για τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υποστήριξε ότι "το πρόσωπο του δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το ΕΣΡ". "Στενοχωρήθηκα από τη στάση της Νέας Δημοκρατίας. Τι θέλουν; Να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσαν σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας.

5815d27e1dc52454678b468a

Η άρνηση στο πρόσωπό μου δεν εκφράζει τη θέση όλης της ΝΔ” υπογράμμισε ο Βύρων Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

“Αυτοί κάνουν τακτικισμούς για να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί και με χτυπά. Ενδεχομένως δεν με θέλει γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Η πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός με τιμά. Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Αλ. Τσίπρας μου ανακοίνωσε την επιλογή του και μου είπε ότι έχω πολιτικούς φίλους αλλά και εχθρούς. Εγώ δεν κόπτομαι για την υποψηφιότητα. Με ενέπνευσε το έργο του ειρηνοποιού. Δέχθηκα την πρόσκληση με την ελπίδα ότι μπορώ να φέρω αποτέλεσμα, να εξομαλύνω την κατάσταση με την δικαιοσύνη. Είμαι μαχητής και δεν φοβάμαι τα ρίσκα”, επισήμανε ο πρώην υπουργός.

«Τα μίντια, υποκινούμενα από τα γνωστά κέντρα, θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου» συμπλήρωσε.

Ο κ. Πολύδωρας ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο για τη δημόσια στήριξη στην υποψηφιότητά του ενώ αποκάλεσε «σατράπη» τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον διέγραψε από το κόμμα.

“Δεν κάνω εκβιασμούς. Είμαι πάντα έτοιμος να διευκολύνω εκείνον που με πρότεινε για το ΕΣΡ. Ωστόσο είμαι σαμουράι. Δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη” είπε στην ΕΡΤ.



Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…