Newsroom

Newsroom

Πολάκης: Ουστ λαμόγια!

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Υπουργός Υγείας, σε μερίδα των ΜΜΕ, όσο αφορά την υπόθεση του ταξιδιού του Πάνου Καμμένου

59cfb3ec1dc524e8588b45ac

Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, πήρε θέση στην υπόθεση του ταξιδιού του Πάνου Καμμένου, υπερασπιζόμενος τον Υπουργό Άμυνας, με βασικό επιχείρημα ότι ο συνάδελφος του πλήρωσε το ταξίδι του με προσωπικά του χρήματα, υπενθυμίζοντας οικονομικά σκάνδαλα προηγούμενων κυβερνήσεων.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για μια μερίδα του τύπου, που όπως αναφέρει κάνουν προσπάθεια μέσω της λάσπης που ρίχνουν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κυρίου Πολάκη στο Facebook:

“Ρε βρομερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης που έχετε τρελαθεί γιατί τα αφεντικά σας βλέπουν πως το μητσοτακεικο δεν θα δει εξουσία και έχετε εξαπολύσει ότι βρώμια και ψευτιά έχει η ψυχή σας εναντίον του Πάνου Καμμενου τις τελευταίες μέρες μήπως και ρίξετε την κυβέρνηση!!!

Βρε ξεφτίλες, όταν χρεώνανε οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το ελληνικό κράτος να πληρώνει όλο το συγγενολόι , τους συνεργάτες κλπ μεχρι και τους μακιγιέρ που έπαιρναν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!! Και είναι είδηση το ότι ο Καμμενος πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ όντας σε επίσημο ταξίδι στο Λονδίνο το ξενοδοχείο που έμεινε με τη σύζυγο του!!!!ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙΝΕΣΤΕ !!!

ΥΓ .Στο επόμενο επίσημο ταξίδι του στη Γαλλία θα του προτείνω να πάει με το τζετ του Χριστοφοράκου, να μείνει στο σπίτι της Μαρεβα ,να πάει ένα βράδυ όλη την αποστολή στο καμπαρέ Μoulin Rouge και να πληρώσει από το λογαριασμό των αντισταθμιστικών TOR M1 και τους ράβδους χρυσού της λίστας Λαγκάρντ της κυρίας Μανωλιδου .ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Ουστ λαμόγια !!”


Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…