Πολάκης για Δούρου: Η Δούρου δεν πεθαίνει εύκολα

Την στήριξή του στην περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης για το θέμα των ευθυνών για τις καταστροφές στη Μάνδρα.

598234051dc524e0058b4b64

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει «.Είχε και έχει μια διαφορετική, από την τρέχουσα, άποψη για την πολιτική. Τη θεωρεί υποχρέωση ανάμειξης με τα κοινά»

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ…..Η ΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ …Γεννήθηκε στο Αιγάλεω από πατέρα αστυνομικό και μητέρα νοικοκυρά.Τελείωσε το Αρσάκειο, σπούδασε στην Αθήνα στο Παιδαγωγικό και μετά στη Βρετανία, τη Γαλλία και την Τουρκία.Την πολιτική ποτέ δεν την είδε είτε ως «καριέρα» είτε ως «προς το ζην».Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα ήταν μέλος στις Διεθνείς Σχέσεις του Συνασπισμού, χωρίς ποτέ να γίνει, π.χ. επαγγελματικό στέλεχος, αν και είχε όλα τα προσόντα για αυτό.Είχε και έχει μια διαφορετική, από την τρέχουσα, άποψη για την πολιτική. Τη θεωρεί υποχρέωση ανάμειξης με τα κοινά. Κάτι που προκαλεί θυμηδία στους πορφυρογέννητους, εκείνους που από πάππου προς πάππου είχαν και έχουν υπουργικές θέσεις, ήσαν και είναι εσαεί βουλευτές, πρόεδροι δημόσιων οργανισμών και ούτω καθεξής.Που να καταλάβει όλος αυτός ο εσμός των επαγγελματιών πολιτικών μια νέα γυναίκα που γουστάρει την Πολιτική, που δεν δίνει δυάρα για την αυτοπροβολή της, που αποφεύγει συστηματικά τα τηλεπαράθυρα, που δεν έχει image maker, που δουλεύει 20 ώρες την ημέρα, γιατί έτσι θεωρεί ότι έχει καθήκον να κάνει;Αυτό ακριβώς το φαινόμενο «Δούρου» επιχείρησαν «κάποιοι» να πλήξουν, χρησιμοποιώντας τους… νεκρούς της τραγωδίας στη Μάνδρα.Κεφαλαιοποιώντας το θάνατο. Επιχειρώντας να αποδώσουν ευθύνες σε ένα πρόσωπο που δεν μπορούν να «λασπώσουν» με άλλο τρόπο.Χρησιμοποίησαν troll, ποστ σε φέισμπου και τουίτερ, ιστοσελίδες, πρωτοσέλιδα.Βιάστηκαν. Εκτέθηκαν, ζητώντας υστερικά το εξιλαστήριο θύμα, όπως συμβαίνει συχνά.Αστόχησαν.Η Δούρου δεν «πεθαίνει» εύκολα. Ίσως γιατί τα παιδιά «κάτω από το ποτάμι» έχουν ξεχωριστό DNA.Εκείνο του αγωνιστή που μετράει τη δύναμή του όταν πέφτει και σηκώνεται μόνος του. Δεν τον σηκώνουν ο μπαμπάς του, η αδελφή του ή οι ισχυροί φίλοι του…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…