Newsroom

Newsroom

Ποιούς κάλεσε ο Σκουρτόπουλος για τα ματς της εθνικής

Οι κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα επόμενα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

5a65ff331dc524741d8b4617

Τη λίστα των 24 που κάλεσε για τους αγώνες με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, που θα γίνουν στο Ηράκλειο στις 23 και 25 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Στις κλήσεις συμπεριλαμβάνονται ξανά παίκτες των δύο «αιώνιων», έστω κι αν στις προηγούμενες αναμετρήσεις έπαιξαν μόνο οι «πράσινοι» και αυτοί μάλιστα στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα δώσουν και τώρα το «παρών». 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ομάδων, ωστόσο, είναι αυξημένες τις επόμενες ημέρες, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός μια μέρα μετά στη Μόσχα με τη Χίμκι. Επιπλέον, το παιχνίδι που ακολουθεί για τους «αιώνιους» είναι το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα στις 2 Μαρτίου. Άρα μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη η περίπτωση να δούμε κάποιους από τους «αιώνιους» στα ματς της Εθνικής.

Τα νέα πρόσωπα της λίστας είναι οι Λεωνίδας Κασελάκης της Αστάνα, Μιχάλης Λούντζης των Τρικάλων, Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του ΠΑΟΚ. Οι τρεις πρώτοι δεν έχουν ξαναπαίξει στην Εθνική Ανδρών, αν και ο Μποχωρίδης έχει κληθεί ξανά στο παρελθόν. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά, απουσιάζουν οι Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Μουράτος, Βασίλης Χρηστίδης και Χρήστος Σαλούστρος.

Οι 24 παίκτες είναι: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστάνα), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…