Newsroom

Newsroom

Ποιος παίκτης του Master Chef είχε αναζητήσει την τύχη του σε πρωινή εκπομπή

Οι παίκτες του Mater Chef δίνουν καθημερινά τον δικό τους μαγειρικό αγώνα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Κάποιοι από αυτούς έχουν πολυετή εμπειρία στην κουζίνα και κάποιοι λιγότερο.

5a9fc7bd1dc524ba658b45a0

Ωστόσο, υπάρχει και ένας παίκτης που είχε αναζητήσει και παλαιότερα την τύχη του σε εκπομπή δείχνοντας τις μαγειρικές του ικανότητες. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπανικολάου, τον Τζώρτζη του τωρινού διαγωνισμού μαγειρικής, που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή “Proino mou”, την εποχή που παρουσιαστές ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Τότε η εκπομπή είχε μια στήλη στην οποία έδιναν την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να δείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες. Εκεί, λοιπόν, ο Τζώρτζης -Γιώργος αρκετά μικρότερος και χωρίς μούσι είχε μαγειρέψει ένα σουφλέ ζυμαρικών. Τότε βρισκόταν στο δεύτερο έτος της σχολής μαγειρικής που φοιτούσε.


Όπως φαίνεται κι από το βίντεο, ο διαγωνιζόμενος μετά βίας ολοκληρώνει τη φράση του, μετά βίας καταφέρνει να ψελλίσει τα συστατικά της συνταγής, καθώς οι παρουσιαστές τον διακόπτουν συνεχώς. Κάποια στιγμή ο διαγωνιζόμενος έχει να αντιμετωπίσει και την κριτική του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ακούγεται να λέει «τι είναι αυτό; Δεν είναι σουφλέ αυτό! Πίτσα με μακαρόνια είναι!».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους