Πλήρωσε την πρώτη δόση για την άδεια ο Ιβάν Σαββίδης

Πλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια η εταιρεία DIMERA MEDIA του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήδη από την περασμένη Δευτέρα μετά την απόσυρση του Γιάννη Καλογρίτσα είχε δηλώσει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να καταβάλει το ποσό που του αναλογούσε.

57ee66b61dc5240f158b45d2

Ο Ιβάν Σαββίδης κατέθεσε συγκεκριμένα το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, το ένα τρίτο δηλαδή των συνολικά 61,5 εκατ. ευρώ τα οποία θα κληθεί να καταβάλει (όπως και οι υπόλοιποι τρεις υπερθεματιστές) σε ακόμη δύο δόσεις, ενώ νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος του πόθεν έσχες του.

Κατόπιν αυτού ο Ιβάν Σαββίδης ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας, όπως άλλωστε αναφέρεται και σε σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην οποία σημειώνεται χαρακτηριστικά:

«Εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30.9.2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για τη χορήγησή των τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), με το οποίο ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED», έναντι τιμήματος 61.500.000 € (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ).

Παραμένει πάντως άγνωστό το τι προτίθεται να πράξει ο ομογενής επιχειρηματίας, αφού μόλις την περασμένη Δευτέρα δήλωσε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συνεργασία με τον Alpha και τον Δημήτρη Κοντομηνά. Είναι πάντως ασαφές αν ο Σαββίδης σκοπεύει να προχωρήσει σε συνεργασίες ή θα προτιμήσει να δημιουργήσει από την αρχή ένα νέο τηλεοπτικό δίκτυο.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…