Πληροφορίες για αναβολή της επίσκεψης Τραμπ στη Βρετανία – Διαψεύδει η Ντάουνινγκ Στριτ

Προς αναβολή της επίσημης επίσκεψής του στη Μ. Βρετανία προσανατολίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, υπό τον φόβο διαδηλώσεων διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian.

593990f51dc524395d8b45cb 2

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Τραμπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πρόσφατα με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, είπε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει με αυτήν την επίσκεψη αν πρόκειται να υπάρξουν δημόσιες διαμαρτυρίες ευρείας κλίμακας.

Από την πλευρά της ωστόσο, η Ντάουνινγκ Στριτ προχώρησε στη διάψευση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα σχέδια για την επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στη χώρα.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε εικασίες γύρω από το περιεχόμενο ιδιωτικών τηλεφωνικών συνομιλιών. Η βασίλισσα έστειλε μια πρόσκληση στον πρόεδρο Τραμπ να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε αυτά τα σχέδια» είπε μια εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέι προσκάλεσε τον Τραμπ στο Λονδίνο επτά ημέρες μετά την ορκωμοσία του. Ήταν η πρώτη ξένη ηγέτιδα που τον επισκέφθηκε στον Λευκό Οίκο και τότε είχε δηλώσει «ενθουσιασμένη που ο πρόεδρος αποδέχτηκε την πρόσκληση» που του απηύθυνε εκ μέρους της βασίλισσας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…