Newsroom

Newsroom

"Πλαστά" αποκαλεί ο Άδωνις τα ακροδεξιά tweets του αλλά είναι απλώς διαγραμμένα

Όσο κι αν προσπαθεί ο αντιπρόεδρος να αποκρύψει το ακροδεξιό παρελθόν του όλο και νέα ντοκουμέντα θα έρχονται στην επιφάνεια, στοιχειοθετώντας ότι ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ ενδύθηκε το μανδύα του νεοφιλελεύθερου πολέμιου κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος απλά και μόνο για λόγους αναγκαιότητας.

570126001dc5244e708b47cd

Τελευταίο επεισόδιο στην προσπάθεια να μεταβάλει το πολιτικό του παρελθόν είναι η απόπειρα να βαφτίσει «πλαστό» το retweet που είχε κάνει στο κατάπτυστο post: «Δείξε μας κι εσύ μια χώρα του Δυτικού Κόσμου που να ξεπουλιέται. Χίλιες φορές να ξαναερχόταν ο Χίτλερ».


Το εν λόγω διαγραμμένο retweet από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ συνοδεύτηκε σε σχόλιο χρήστη μαζί με πιο πρόσφατη ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει πως δεν ήταν ποτέ στη ζωή του υπέρ του Χίτλερ.

Δείτε το post:

«Αυτό αγαπητέ είναι πλαστό και το ξέρεις! Εσυ μπορεί να είσαι αριστερός αλλά προβοκάτσιες δεν έκανες» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον χρήστη Γιώργο Ντόπουλο να απαντά: «Πλαστό; Όχι σβησμένο από politwoops;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε, επιμένοντας:

Tότε, ο Γιώργος Ντόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του, αναρτώντας το σχετικό link που παραπέμπει στα διαγραμμένα tweets του Άδωνι Γεωργιάδη. Ως εκ θαύματος, το παραπάνω ήταν ένα από αυτά.

Δείτε την ανάρτηση:

Πάντως, ακόμα κι αν έχει δίκιο ο αντιπρόεδρος, δηλαδή ότι πρόκειται για απόπειρα πολιτικής του σπίλωσης, για το βίντεο που φαίνεται ο ίδιος με υψωμένη γροθιά να τραγουδά το γκαιμπελίστικο σύνθημα «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» τι έχει να απαντήσει;

Ίσως, πρόκειται για εντεταλμένο σωσία από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Δείτε το βίντεο:


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…