Newsroom

Newsroom

Πλάνο… ολικής ανατροπής ετοιμάζει ο Σάντος εναντίον της Ιαπωνίας

Κωδικός Ιαπωνία θα μπορούσε να είναι το όνομα του σχεδίου στο οποίο φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Σάντος για τον…

santos 3

Κωδικός Ιαπωνία θα μπορούσε να είναι το όνομα του σχεδίου στο οποίο φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Σάντος για τον κρισιμότατο για τη συνέχεια της πορείας της Ελλάδας στο Μουντιάλ αγώνα με την Ιαπωνία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει ότι σε περίπτωση ήττας η εθνική θα πρέπει να αποχαιρετήσει τα όποια όνειρά της για τη φετινή διοργάνωση ενώ αντίθετα σε περίπτωση νίκης θα τα δώσει όλα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Έχοντας αναλύσει ξανά και ξανά τα όσα συνέβησαν κόντρα στην Κολομβία ο Σάντος έδειξε στην τελευταία προπόνηση στο Αρκαζού ότι προσανατολίζεται σε αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς στη διάρκεια του διπλούδοκίμασε με τους βασικούς τον Γιάννη Φετφατζίδη, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιώργο Καραγκούνη.  

Εξαντλητικό το σκανάρισμα της Ιαπωνίας 

Το προπονητικό τιμ την ίδια ώρα έχει προχωρήσει σε εξαντλητικό σκανάρισμα της ομάδας του Αλμπέρτο Τζακερόνι φτάνοντας στο σημείο να ετοιμάσει μέχρι και ατομικούς φακέλους για ορισμένους από τους προσωπικούς αντιπάλους των διεθνών στον αγώνα που θα ξεκινήσει στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας). 

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε στους ποδοσφαιριστές του και το «σκονάκι» με τα τρωτά σημεία της Ιαπωνίας, δηλαδή που μπορεί να… χτυπήσει η Εθνική. 

«Είναι μια ομάδα που τρέχει αδιάκοπα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλουν να κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα και πάντα έχουν σωστές αλληλοκαλύψεις. Θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους για να τους μπλοκάρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πορτογάλος. 

Οι διεθνείς παρακολούθησαν επιλεγμένα σημεία των τελευταίων αγώνων της Ιαπωνίας, ενώ είχαν επιλεχθεί και ορισμένες χαρακτηριστικές φάσεις του ματς κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. 

Το αδύναμο σημείο της ομάδας του Αλμπέρτο Τζακερόνι που επιλέγει συνήθως το 4-2-3-1 είναι η αμυντική γραμμή και η γενικότερη ανασταλτική λειτουργία στοιχείο που μπορεί να δώσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τη δυνατότητα να απειλήσει στον «αέρα» με τις στημένες φάσεις και να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Τα στοιχήματα δείχνουν Ιαπωνία

Πάντως τα γραφεία στοιχημάτων δεν έχουν πεισθεί από την προσπάθεια ανασύνταξης της εθνικής μετά την ήττα με 3-0 από την Κολομβία καθώς δίνουν φαβορί για νίκη την Ιαπωνία χωρίς, ωστόσο να αποκλείουν και την ισοπαλία. Όπως έγραψε το Associated Press η Ελλάδα καλείται να ανασυντάξει την άμυνα της, που ήταν αυτή που την έφερε στο Μουντιάλ, την ώρα που στο φετινό τουρνουά έχουν πάρει φωτιά οι επιθετικές γραμμές των περισσότερων ομάδων.

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ