Newsroom

Newsroom

Πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων ζητά η Ξάνθη – έδιωξε ποδοσφαιριστές "επειδή είναι Παναθηναϊκοί"

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, τόνισε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι οι νεαροί Λάσπατζης και Παρασκευάς δεν εκδιώχθηκαν λόγω της φωτογραφίας τους με…

palioglou

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, τόνισε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι οι νεαροί Λάσπατζης και Παρασκευάς δεν εκδιώχθηκαν λόγω της φωτογραφίας τους με τον Ντάνιελ Πράνιτς, αλλά επειδή δήλωναν Παναθηναϊκοί! Είχε προηγηθεί ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ με την οποία καλούνταν οι γονείς των παιδιών που υποστηρίζουν άλλη ομάδα να πάρουν τα δελτία τους και να φύγουν.

To “κουβάρι” της ιστορίας

Το πρωί της Τετάρτης (22/01) η Ξάνθη πήρε με επίσημο τρόπο θέση στο θέμα που προέκυψε, εκδίδοντας ανακοίνωση στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Με αυτήν δίνεται στους παίκτες της Κ-20 δύο ημέρες περιθώριο να επιστρέψουν “στην ομάδα της καρδιάς τους”, εφόσον οι ίδιοι κρίνουν ότι είναι τέτοια η Ξάνθη. Επίσης, ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει στα… σπλάχνα της παίκτες που είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Άρη και προτρέπει τους γονείς όσων υποστηρίζουν άλλους συλλόγους να πάρουν τα δελτία τους και να φύγουν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Πριν ένα χρόνο ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου, συγκέντρωσε τις ομάδες και τους υπευθύνους των Κ-20 και Κ-17 και τους «γνωστοποίησε» γι’ άλλη μία φορά ότι όλοι αυτοί αγωνίζονται για την Ξάνθη, για την φανέλα της Ξάνθης, με την όποια μικρή ή μεγάλη βαρύτητα έχει αυτή. Τους «είπε» ότι θα πρέπει να σταματήσουν, όχι να υποστηρίζει ο καθένας την όποια ομάδα θέλει, γιατί τελικά ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος για την επιλογή του και εναπόκειται στην ψυχοσύνθεση του κάθε συμμετέχοντος αν θα είναι ψυχή και καρδιά Ξάνθη ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα αλλά τουλάχιστον να μην συμμετέχουν σε ένα «πάρτι» μέσω του ίντερνετ, facebook, twitter, skype, instagram κτλ. και να διαδίδουν αγωνιζόμενοι στην Ξάνθη, τα φίλαθλα αισθήματά τους κατά βάση προς τις ομάδες Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Στην διάρκεια των επόμενων μηνών και από τους προπονητές και από τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών, οι συστάσεις ήταν πολλές και επαναλαμβανόμενες. Η SKODA ΞΑΝΘΗ θα προσπαθήσει να μην είναι το «εκκολαπτήριο» νέων φίλων των προαναφερόμενων ομάδων. Προκειμένου να προστατεύσει το ανωτέρο οι άμυνες που έχει είναι μηδαμινές. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει αποδίδοντας σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και σε όσους έχουν τιμήσει τη φανέλα αυτή κι έχουν μείνει Ξάνθη, είναι μέσα στο ίδιο της το «σώμα» που είναι οι ίδιες της οι Ακαδημίες, να προσπαθήσει να έχει παιδιά, ποδοσφαιριστές που θα παίζουν για τη φανέλα της Ξάνθης, θα αγαπάνε την Ξάνθη, θα είναι φίλαθλοι της Ξάνθης και η Ξάνθη θα είναι η ομάδα της καρδιάς τους.

Και βεβαίως το κάθε νέο παιδί της Ακαδημίας μας μπορεί να έχει πρότυπο τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδος μικρή ή μεγάλη και να φωτογραφηθεί, και να φάει μαζί του, κι οτιδήποτε άλλο θέλει, σεβόμενος παράλληλα την ομάδα και την ιστορία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, μη χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλει τα φίλαθλα αισθήματα του προς την οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Διαφορετικά το οτιδήποτε άλλο είναι το λιγότερο μία άκομψη πρόκληση. Έχουμε «καταντήσει» τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των φίλων μας να είναι πρώτα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και μετά Ξάνθη κι όλοι να λένε «Εντάξει, ας χάσει η Ξάνθη από τον Ολυμπιακό κι ας κερδίσει όλους τους άλλους». «Ας χάσει από τον Παναθηναϊκό κι ας κερδίσει όλους τους άλλους». «Ας χάσει από τον ΠΑΟΚ κι ας κερδίσει όλους τους άλλους» κ.ο.κ.

Ο νοών νοείτο.

Επειδή στη ζωή πάντα θα πρέπει να υπάρχει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, ειδικά σε νέους ανθρώπους, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Κ-20 αν και εφόσον αισθάνονται Ξάνθη και θέλουν να επανέλθουν στην αγαπημένη τους ομάδα, την Ξάνθη, μπορούν τις επόμενες 2 μέρες να ενσωματωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε προς όλους τους άμεσα και έμμεσα ενδιαφερομένους, ότι στις Ακαδημίες της SKODA ΞΑΝΘΗ τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν την Ξάνθη ομάδα της καρδιάς τους και οι όποιες κινήσεις και ενέργειές τους να δείχνουν σεβασμό στην ιστορία της. Σε όποια κατηγορία αυτή κι αν αγωνίζεται.

Επίσης, ενημερώνουμε τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών μας, ότι όποια από αυτά δεν έχουν ομάδα της καρδιάς τους την Ξάνθη μας, μπορούν να πάρουν ελεύθερα το δελτίο τους και να πάνε να προπονηθούν και να αγωνιστούν για την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους. Ακαδημίες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Άρη και της ΑΕΚ ή συνεργαζόμενες μ’ αυτές τις ομάδες Ακαδημίες, δόξα τον Θεό, υπάρχουν.

Τέλος, μεταξύ των άλλων, σαν πρότυπο ποδοσφαιριστή θα μπορούσαμε να έχουμε όλοι εμείς εδώ στην πόλη της Ξάνθης, τον Βασίλη Τοροσίδη που είμαστε η ομάδα της καρδιάς του”.

Πιαλόγλου: “Ήταν Παναθηναϊκοί…”!

Αργότερα, ο Άρης Πιαλόγλου  υποστήριξε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις πως είχαν γίνει συστάσεις στους δυο παίκτες εδώ και έναν χρόνο τόσο από τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου όσο και από τους προπονητές τους για τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ ισχυρίστηκε πως αν ανάλογο περιστατικό συνέβαινε στις μεγάλες ομάδες, θα έπεφτε η Ακρόπολη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Πιαλόγλου στον “Sentra 103,3”:

Το πρώτο σχόλιο ήταν : “Βεβαίως, βγάλαμε και μία ανακοίνωση. Κοιτάξτε, δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Προς θεού ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει πρότυπο οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Πρόκειται, όμως, για μία επαναλαμβανόμενη ιστορία. Είναι ανήκουστες οι κινήσεις ποδοσφαιριστών σε οποιαδήποτε επαρχιακή ομάδα και όχι μόνο στη Ξάνθη να ΄χουν πρότυπο άλλες ομάδες”.

Σχετικά με το εάν είχαν προειδοποιηθεί οι δυο παίκτες, απάντησε: “Είχαν προειδοποιηθεί και από τον Παπαδημητρίου και από τους προπονητές τους. Και από τη στιγμή που δεν συνετίστηκαν και δεν έχουν αγάπη για την ομάδα, δεν έχουν καμία θέση σ’ αυτή. Σκεφτείτε αυτό το θέμα να γινόταν σε μεγάλες ομάδες. Να έβγαινε εκκολαπτόμενος παίκτης άλλης ΠΑΕ μία φωτογραφία με τον Μήτρογλου και να έκανε διάφορα σχόλια για τον Ολυμπιακό. Θα είχε πέσει η Ακρόπολη.

Δεν μας πείραξε καθόλου η φωτογραφία με Πράνιτς. Όμως από τη στιγμή που έχει αισθήματα για άλλη ομάδα, δεν έχει θέση στην ομάδα. Οι δυο παίκτες δήλωναν Παναθηναϊκοί παρά τις συστάσεις μας. Ενας εκκολαπτόμενος ποδοσφαιριστής, στον οποίο ποντάρει η Ξάνθη, να του προσφέρει επτά γήπεδα, φαγητό και ύπνο, δεν γίνεται να το κάνει αυτό.

Εφόσον αγαπούσε άλλη ομάδα, γιατί δεν έπελεξε να πάει αλλού. Εδώ και δυο χρόνια είχαν δηλώσει ότι είναι Παναθηναϊκοί. Ο Λάσπατζης είχε φωτογραφία με κασκόλ του Παναθηναϊκού”.

Για το αν η Ξάνθη πόνταρε στον Λάσπατζη που ακουγόταν πως ήταν ταλέντο, είπε:”Ηταν ένας παίκτης που θα υπέγραφε συμβόλαιο το καλοκαίρι. Για να τον κρατάμε στην ομάδα Κ-20, όπου έχουμε βάλει όριο μέχρι τα 18, τον πιστεύουμε”.

Αναφορικά με το εάν η διοίκηση της ΠΑΕ έδωσε σημασία στο θέμα μετά τις αντιδράσεις των οπαδών, τόνισε: “Οχι, δεν ήταν θέμα σημασίας. Τους είχαμε προειδοποιήσει πριν ένα χρόνο και έξι μήνες”.

Ο παίκτης έλεγε πως ειδικά ο κόσμος δεν τον έχει τιμήσει με παρουσία του στο γήπεδο. Για το συγκεκριμένο ζήτημα σχολίασε: “Ξέρετε ότι σε τέτοια ματς κάτω των 20 πάει λίγος κόσμος. Μόνο και μόνο ότι είναι αρχηγός στην Κ-20 είναι η μεγαλύτερη τιμή”.

Για εο εάν υπάρχει περίπτωση επιστροφής τους στην ομάδα, σημείωσε: “Και εμείς στην ανακοίνωση μας λέμε αν αγαπούν τη Ξάνθη, μπορούν να επιστρέψουν εντός 48 ωτών. Είναι θέμα δικό τους, βέβαια, αν θα ζητήσουν συγνώμη”.

Τέλος, στο γιατί στην ανακοίνωση γίνεται λόγος να έχουν οι παίκτες της ομάδας πρότυπο τον Τοροσίδη, ανέφερε: “Ο Τοροσίδης είναι ένας παίκτης που ανδρώθηκε στη Ξάνθη, είναι ντόπιος και δεν κρύβει τα αισθήματα του για την ομάδα είτε ήταν στον Ολυμπιακό είτε τώρα που είναι στη Ρόμα”.

Λάσπατζης: “Ήμουν και είμαι Παναθηναϊκός”

Εν συνεχεία, ο Στέλιος Λάσπατζης επιβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ξάνθης, Αρη Πιαλόγλου για ύπαρξη φωτογραφίας με κασκόλ του Παναθηναϊκού στο προφίλ του στο facebook. Με ραδιοφωνικές του δηλώσεις δεν έκρυψε τα αισθήματα τους για τους “πράσινους”.

“Ναι, είναι αλήθεια, είχα παλιότερα φωτογραφία με κασκόλ του Παναθηναϊκού”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Και στη συνέχεια τόνισε: “Ημουν και είμαι Παναθηναϊκός. Πήγα, όμως, στην Ξάνθη και τα άφησα όλα πίσω μου και αφοσιώθηκα εκεί”.

Πηγή: soccerplus.gr

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…