Πεζοδρομιακές εκφράσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη και του δεύτερου παρατηρητή στο πρόσφατο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Περικλή Λασκαράκη σημειώθηκε πριν από την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης των Πειραιωτών.

58f9f2df1dc52405678b4a75

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM, ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε απευθυνόμενος στον Περικλή Λασκαράκη: «Θα δεις τι θα σε κάνω εγώ μέσα. Είχες και το θράσος να έρθεις εδώ…». Τότε επενέβη ο μάρτυρας της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος εμφανίζεται να είπε στον κ. Θεοδωρίδη: «Για να πει την αλήθεια ήρθε».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης φέρεται τότε να αποκάλεσε τον κ. Δημητριάδη «καραγκιόζη» λέγοντας του συγκεκριμένα: «Tι μιλάς εσύ, ρε καραγκιόζη; Εσύ ξέρεις τη δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές». Με τα αίματα να έχουν ήδη ανάψει, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης ανταπάντησε στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού «Κάνε μας τη χάρη. Φύγε από εδώ, μωρή πατσαβούρα».

«Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τώρα» συνέχισε ο Σάββας Θεοδωρίδης και σε εκείνο το σημείο οι τόνοι έπεσαν, αφού μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι και δεν επέτρεψαν στους δύο άνδρες να έρθουν πιο κοντά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…