Τράβηξε πέρα από την "κόκκινη γραμμή" το κέντρο που τραγουδά η Θεοδωρίδου: Δεν έχει καν άδεια!

Πέρασε την «κόκκινη γραμμή» το κέντρο που τραγουδά η Θεοδωρίδου: Δεν έχει καν άδεια! Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής από…

theodoridou

Πέρασε την «κόκκινη γραμμή» το κέντρο που τραγουδά η Θεοδωρίδου: Δεν έχει καν άδεια!

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας ο προσωρινά υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης, κοινώς «αυτοφωράκιας», στον Κεραμεικό. Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Φως», στο οποίο εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους κι ο Παντελής Καναράκης, στην οδό Βουτάδων 6.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο κέντρο, το οποίο λειτουργεί με δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, προέκυψε ότι δεν είχε την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οκτώ από τους εργαζόμενους του καταστήματος δεν αναγράφονταν στους Πίνακες Προσωπικού, ήταν δηλαδή ανασφάλιστοι, κατά παράβαση της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Για τα αποτελέσματα του ελέγχου θα ενημερωθεί το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), προκειμένου να επιβληθούν οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε ήδη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…