Πάτρα: Λιλιπούτειος δράστης συνελήφθη για κλοπή

Απίστευτο και όμως πραγματικό ήταν το πρώτο περιστατικό σύλληψης το οποίο πραγματοποίησαν με τα νέα τους καθήκοντα οι πρώην δημοτικοί…

ast 0 1

Απίστευτο και όμως πραγματικό ήταν το πρώτο περιστατικό σύλληψης το οποίο πραγματοποίησαν με τα νέα τους καθήκοντα οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί που εντάχθηκαν στην Τροχαία Πατρών. Κι αυτό γιατί ο κλέφτης που καταδίωξαν και συνέλαβαν ήταν μόλις 9 ετών.

Ο «μακρυχέρης» πιτσιρίκος είναι ένα τσιγγανόπουλο με καταγωγή από τη Ρουμανία, που τρύπωσε σε ένα κατάστημα με επώνυμα ρολόγια και άρπαξε από το ταμείο 1.160 ευρώ! Ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και τον καταδίωξε και σε βοήθειά του έτρεξαν οι νέοι αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν πεζή περιπολία στην περιοχή.

Ο 9χρονος τους… έβγαλε τη γλώσσα στο τρέξιμο, αλλά τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στο μόλο της Αγίου Νικολάου και να τον συλλάβουν. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στις τσέπες του και ο ανήλικος Ρουμάνος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, όπου κρατείται ώσπου να εντοπιστούν οι γονείς του που θα κατηγορηθούν για την πλημμελή εποπτεία του.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…