Πατέρας λοχία Κούκλατζη: Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια για το γιο μου, τον θεωρώ ήρωα

Την αγωνία που βιώνει για την τύχη του 25χρονου γιου του, του του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη αλλά και τα συναισθήματα που τον διακατέχουν όλο αυτό το διάστημα που ο γιος του βρίσκεται κρατούμενος στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης, εξέφρασε ο πατέρα τους 25χρονου, κύριος Νίκος Κούκλατζης.

5a9f98b61dc524d10d8b4616

«Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας, τον θεωρώ ήρωα και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού σ’ εμάς εδώ είναι πολύ αυξημένο, με οδηγεί να αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για το παιδί μου» επισήμανε ο κ. Κούκλατζης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Ειδικά μετά την επίσκεψη στις φυλακές της Αδριανούπολης όμως, τονίζει, «ένιωσα ότι το ηθικό του είναι υψηλό κι αυτό με γέμισε περηφάνια, στέκεται περήφανος».

Παράλληλα, ο πατέρας του 25χρονου επισήμανε πως η εικόνα και των δύο Ελλήνων στρατιωτικών «ήταν καλή, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, νιώσαμε ότι έχουν το ηθικό που πρέπει και καλή ψυχολογία. Διακατέχονται από το αίσθημα της ελπίδας».

Επισημαίνει ακόμα πως βάσει όσων του είπε το παιδί του και όσων είδε ο ίδιος, δεν τους ασκήθηκε από τους Τούρκους κανενός είδους βία, ούτε σωματική, ούτε ψυχολογική. Οι δύο Έλληνες μένουν μαζί στο ίδιο κελί, χωριστά από τους υπόλοιπους, έχουν ζεστό νερό και τουαλέτα, συνεννοούνται στα αγγλικά, σιτίζονται τρεις φορές την ημέρα και έχουν στην διάθεσή τους ανεξάρτητο προαύλιο χώρο κατά την διάρκεια της ημέρας».

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν έχει μιλήσει με πολιτικούς, αλλά ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά από τα υψηλότερα κλιμάκια του στρατού.

«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε υπομονή και να βάλουμε λίγο στην άκρη την αγωνία για να μεταδίδουμε την ηρεμία αυτή και στα παιδιά» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Η πρώτη εντύπωση ήταν η στεναχώρια και η αγωνία για το παιδί», παραδέχεται και όσον αφορά όσα νιώθει τώρα, λέει: «Δεν έχω καμία εκτίμηση για το πότε θα τελειώσει όλο αυτό, οπλίζομαι με υπομονή και ψυχραιμία, ξέρω ότι έτσι πρέπει να πορευτούμε, εισπράττω από αυτά που ακούω, ότι θα χρειαστεί χρόνος».

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…