Πασίγνωστη πορνοστάρ θαυμάζει Μητσοτάκη, Κικίλια και σύσσωμη τη ΝΔ

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση της ύπαρξης συγκεκριμένων λογαριασμών στο twitter που ακολουθούν και αναπαράγουν μόνο όσα γράφουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

59144f4d1dc524c7248b471c

Αν και δεν είναι περίεργο να ακολουθούν πολιτικούς και κόμματα, ψεύτικοι λογαριασμοί (δεν το ανακαλύψαμε στην Ελλάδα άλλωστε αυτό), με τη ΝΔ συμβαίνει κάτι περίεργο. Όπως αποκαλύπτει λοιπόν το vice.gr και ο δημοσιογράφος Θοδωρής Χονδρόγιαννος οι ακόλουθοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των στελεχών της, είναι μεταξύ άλλων… εξέχουσες προσωπικότητες.

Σύμφωνα με το vice.gr το πιο τρανό παράδειγμα είναι η «Μαρία Συροπούλου», που από τον λογαριασμό της στο twitter καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είναι σκληρή νεοδημοκράτισσα, αφού στους λίγους χρήστες που ακολουθεί, οι περισσότεροι είναι υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ.

Η Μαρία Συροπούλου, δεν είναι φυσικά υπαρκτό πρόσωπο. Οι δε φωτογραφίες είναι της αμερικανής πορνοστάρ Madelyn Marie της οποίας τα βίντεο έχουν πάνω 70 εκατ. προβολές στο Pornhub! Η Madelyn Marie δεν είναι μόνη, αφού απ’ ό,τι φαίνεται πολλές ακόμη υποστηρίκτριες της ΝΔ είναι στην πραγματικότητα τραγουδίστριες, μοντέλα ακόμη και αθλήτριες. Αυτές είναι η Stevh Kontopoulou, Dalia Papadimitriou, Χαρά Κάσσιου, Λία Γεωργίου, των οποίων τα προφίλ αναλύει επίσης το vice.gr.

Διαβάστε σχετικά: Περίεργες συμπτώσεις με τους λογαριασμούς που υποστηρίζουν Κικίλια και Μητσοτάκη στο Twitter

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…