Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο φιάσκο του συλλαλητηρίου των ακροδεξιών "πατριωτών" για την Μακεδονία (video)

Σε φιάσκο κατέληξε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στον Πύργο Ηλείας που είχαν διοργανώσει μεταξύ άλλων , πρόσωπα του ακροδεξιού χώρου με ρατσιστικές αντιλήψεις, υμνητές του Μεταξά, κομουνιστοφάγοι και χρυσαυγίτες .

5aaec1f51dc52480218b45ba

του Μάκη Νοδάρου

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς οι συγκεντρωμένοι στο κέντρο του Πύργου Ηλείας δεν ξεπέρασαν τα 600 άτομα αριθμός κατά πολύ μικρότερος των προσδοκιών των οργανωτών που τις προηγούμενες ημέρες άφηναν να εννοηθεί ότι θα συμμετέχουν χιλιάδες πολιτών από όλα τα μέρη της Πελοποννήσου.

Τον γενικότερο χαρακτήρα της συγκέντρωσης έδωσαν τα συνθήματα μίσους ομάδας μελών της Χρυσής Αυγής που με στρατιωτικό βήμα έκαναν πορεία στους δρόμους του Πύργου παράλληλα με το συλλαλητήριο φωνάζοντας «Αλήτες προδότες πολιτικοί» και «Λαός στρατός εθνικισμός» λίγο πριν προσχωρήσουν στο «πατριωτικό» συλλαλητήριο για την Μακεδονία .

Η παρουσία και η συμμετοχή του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά και ηθικό ζήτημα για τον μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό που είχε ανακοινώσει την στήριξή του αλλά και για τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή που παρευρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος … μαζί με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.


Πηγή: apokalypseis.com 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…