Παρεκτράπηκε ο Πάγκαλος – απίστευτοι χαρακτηρισμοί για τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εργασίας

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υπερέβη για μια φορά ακόμη τα όρια της πολιτικής ευπρέπειας, αφού, μιλώντας σήμερα στον ΒΗΜΑ FM χαρακτήρισε τον Γιώργο Κατρούγκαλο «ψυχολογικά άρρωστο».

57fcc8921dc5246d5b8b457b

Σχολιάζοντας συγκεκριμένα τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει κόμπλεξ και για πρώτη φορά έχασε την ψυχραιμία του, ενώ αναφερόμενος στον υπουργό Εργασίας ανέφερε: «είναι ψυχολογικά άρρωστα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος. Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει, μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος».

Χαρακτήρισε  παράλληλα τον πρωθυπουργό «στούρνο». «Τι παιχνίδια κάνουν ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Τσίπρας, όταν διέλυαν τα σχολεία της χώρας; Αφού κέρδισε την απεργία το κίνημα των μαθητών, οι οποίοι ζητάγανε να μην εξετάζονται, να μην διαβάζουν -με τεμπέλικα και αχαΐρευτα συνθήματα- μετά ζήτησαν με χωριστή απεργία, να μην υπολογιστούν οι μέρες της απεργίας και να μην γίνουν συμπληρωματικά μαθήματα. Δηλαδή να μείνουν στούρνοι, όπως είναι. Έτσι ζήτησαν. Μα, δεν είναι; Είπε χτες ο κ. Τσίπρας, δεν είχα 3 πτυχία. Μα τι πτυχίο έχει πάρει τώρα; Δεν ξέρουμε πώς έπαιρναν τα πτυχία στο Πολυτεχνείο οι συνδικαλιστές; Εγώ δεν είμαι υπερήφανος να είμαι τέτοιος κομμουνιστής, να παίρνω το πολιτικό πέντε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε μια αποστροφή του παράλληλα, διερωτήθηκε, ξεπερνώντας εκ νέου το όριο, αν «αυτό το κοινοβούλιο πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τσούλες και νταβατζήδες», ενώ υπερασπιζόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόσθεσε ότι «ο κ. Καμμένος, θυμάμαι, έλεγε στον κ. Μητσοτάκη: ‘’Πείτε ότι υπάρχει σκάνδαλο της Siemens’’… Μα, γιατί να πει ότι υπάρχει πρόβλημα; Το έχει πει η ίδια η Siemens».

Σχολιάζοντας τέλος την επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος μίλησε για «καθεστωτικό σκάνδαλο με το οποίο βαρύνεται αυτή η κυβέρνηση και ενδεχομένως έχει και ποινικές ευθύνες», ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «γελοίο» και «νούμερο».

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018