Newsroom

Newsroom

Παράταση – αναστολή καταβολής οφειλών σε πληγείσες περιοχές

Αποφάσεις για την παράταση - αναστολή της καταβολής βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων σε πληγείσες περιοχές σε Κορινθία και Λέσβο, υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

585c2c241dc5242a038b465f

Συγκεκριμένα, παρατείνεται – αναστέλλεται μέχρι και τις 9 Μαρτίου 2017 η καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στις Τοπικές Κοινότητες α) Στιμάγκας, β) Ελληνοχωρίου, γ) Ταρσινών, δ) Κρηνών, ε) Ευαγγελιστρίας, στ) Πουλίτσας, ζ) Κοκκωνίου, η) Χαλκείου και θ) Σουληναρίου του Δήμου Βέλου-Βόχας της Π.Ε. Κορινθίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, κατολισθήσεις κλπ.) στις 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Επίσης παρατείνεται – αναστέλλεται μέχρι και τις 28 Μαΐου 2017 η καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Λέσβου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχόπτωση-χαλαζόπτωση) στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2016.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…