Newsroom

Newsroom

Παππάς: Είναι κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα

Στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή που ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας “θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα” υπογράμμισε ο Ν. Παππάς μιλώντας στο ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”.

57ecd5821dc52479088b47a0

Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε “γαργάρα” όσα είχε πει αρχικά και ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία διέρρεε ότι θα έκανε “αντεπίθεση” στη δευτερολογία του χθες, δεν είπε τίποτα. “Είναι προφανές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί”. Η συζήτηση θα γίνει ωστόσο κανονικότατα, όπως προβλέπει και το σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη, ανέφερε ο Ν. Παππάς. “Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα… ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο” τόνισε.

Ένας “υποψιασμένος” πολίτης καταλαβαίνει…

Ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι δεν θέλει να κάνει εκτιμήσεις για την απόφαση του ΣτΕ να απορρίψει τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των νυν και υποψήφιων καναλαρχών, αλλά σημείωσε ότι σε προηγούμενες αλλεπάλληλες αποφάσεις το ίδιο δικαστικό όργανο είχε κρίνει ότι η πρότερη κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο ήταν αντίθετη με το Σύνταγμα και το άρθρο 15, ενώ είχε διατυπώσει τη σκέψη ότι υπάρχει λόγος δημοσίου συμφέροντος για την ταχεία ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτό που λέει η Νέα Δημοκρατία περί “κατάρρευσης” του διαγωνισμού “είναι λίγο αστείο”, συνέχισε ο Ν. Παππάς, καθώς ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ο Ι. Σαββίδης καταβάλει την δική του πρώτη δόση.

Το τι λέει η ΝΔ παίζει πολύ λίγο ρόλο, ένας “υποψιασμένος” πολίτης μπορεί να δει ότι απλώς επαναλαμβάνει όσα ακούγονται στην τηλεοπτική πρωινή ζώνη και σε κάποιες επιφυλλίδες, τα επαναλαμβάνει απολύτως προβλέψιμα, σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Επίσης, συγκεκριμένα δελτία ειδήσεων έχουν αποκαλυφθεί, καθώς δεν έχουν προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών αλλά την υπεράσπιση των συμφερόντων του ιδιοκτήτη, του κ. Κοντομηνά στον Alpha, του κ.Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ, του κ.Βαρδινογιάννη στο Star. Είναι απότοκο μίας κατάστασης στην οποία είχαν καθυποτάξει την τότε πολιτική ηγεσία. Τώρα, η Πολιτεία έδειξε ότι μπορεί να βάζει κανόνες, κάτι θετικό όχι για εμάς, αλλά για τη Δημοκρατία, υπογράμμισε ο Ν. Παππάς.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…