Παπαχριστόπουλος: "Δεν υπάρχει κανένα κυβερνητικό ρήγμα"

Κατηγορηματικός ήταν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο Koutipandoras.gr για τη μη ύπαρξη κυβερνητικού ρήγματος, μετά τους ψιθύρους που προκάλεσε η στάση του στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

56fe4a041dc524286c8b4dda

του Άγγελου Προβολισιάνου

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ψήφισε «παρών» κατά τη συνεδρίαση της διάσκεψης των προέδρων για μεταφορά της συζήτησης της Επίκαιρης Επερώτησης της ΝΔ που αφορά τον Πάνο Καμμένο και την πώληση οπλικού υλικού στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Πολλοί εξέλαβαν την στάση του κ. Παπαχριστόπουλου ως «κυβερνητικό ρήγμα», με τον κ. Παπαχριστόπουλο να διαψεύδει την αφήγηση αυτή μέσω του koutipandoras.gr. Όπως εξήγησε ο κ. Παπαχριστόπουλος, η στάση του ήθελε να καταδείξει πως οι ΑΝΕΛ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τη συζήτηση του εν λόγω θέματος κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες. 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.