Παπαδημούλης: Μείζον θέμα για την δημοκρατία-Δεν ξεπλένεται η κυβέρνηση με μια παραίτηση Μπαλτάκου (video)

«Ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου μιλά με τον βουλευτή της Χ.Α σαν να είναι αδέλφια, σαν να είναι κολλητοί»…

ppdpap

«Ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου μιλά με τον βουλευτή της Χ.Α σαν να είναι αδέλφια, σαν να είναι κολλητοί» τόνισε από το βήμα της βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου διατυπώνει ισχυρισμούς κάνει αποκαλύψεις, δίνει στοιχεία για υπουργούς της κυβέρνησης» είπε ο κ. Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας: «Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται μόνο για θέμα Μπαλτάκου. Δεν ξεπλένεται η κυβέρνηση με μια ενδεχόμενη παραίτηση του κ. Μπαλτάκου». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να δοθεί στη βουλή, τα κόμματα και τη δικαιοσύνη ολόκληρο το βίντεο με τη συνομιλία και όχι μόνο τα 2,5 λεπτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Παράλληλα κάλεσε τον κ. Μπαλτάκο, αλλά και όσους αναφέρονται στη συνομιλία να έρθουν στη βουλή.  «Εγείρεται μείζον θέμα για την ελληνική δημοκρατία και την κυβέρνηση που πρέπει η βουλή να εξετάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.