Newsroom

Newsroom

ΠΑΟ- ΠΑΟΚ: Πράσινο βήμα με 2-0 για τελικό

Με νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού κυπέλλου Ελλάδας.

58ee71701dc52414688b45c8

Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, κι αφού έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο δίλεπτο 19′-20′ με τον Μπεργκ (σουτ άουτ, απίθανη απόκρουση Γλύκου σε κεφαλιά), άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με τον προωθημένο Μολέδο: σε σουτ του Βιγιαφάνιες και κόντρα ο Γλύκος απομάκρυνε με τη γροθιά, ο Μπεργκ γύρισε την μπάλα με το κεφάλι και ο Βραζιλιάνος στόπερ με νέα κεφαλιά την έστειλε πρώτα στο δεξί δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ έχασε σπάνια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 28′, όταν ο Ουάρντα βρήκε τον Λέοβατς, εκείνος γύρισε έξοχα στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο επερχόμενος Ενρίκε έκανε κάκιστο τελείωμα. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα, έχασε μία κλασική ευκαιρία με τον Μπεργκ (66’) και πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 83’. Ο Εμποκού έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κρέσπο, ο Μπεργκ έγινε αποδέκτης της, την «έσπασε» αριστερά στον Λέτο, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες (86’ Μολίνς), Κουρμπέλης, Ζέκα, Εμποκού, Κλωναρίδης (75’ Λέτο), Μπεργκ (92’ Ρέις).

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (88’ Τσίμιροτ), Κάνιας, Ενρίκε (58’ Πέλκας), Ουάρντα, Κάμπος (73’ Κίτσιου), Κουλούρης.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…