Newsroom

Newsroom

Πανούσης: Άλλα δίδασκε στους φοιτητές ο Βενιζέλος, και τώρα τα κάνει κωλοτούμπα

Το ζήτημα της ευρείας πολιτικής συναίνεσης προτάσσει για να έχει νόημα η προτεινόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης,…

panousis

Το ζήτημα της ευρείας πολιτικής συναίνεσης προτάσσει για να έχει νόημα η προτεινόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη, ο κ. Πανούσης υπογράμμισε πως η χώρα έχει ανάγκη αλλαγής μοντέλου διακυβέρνησης, καθώς το μοντέλο της μεταπολίτευσης δεν είναι το επιθυμητό, όμως παρατήρησε ότι δεν έχει καταστεί σαφές το με βάση ποιο μοντέλο δημοκρατίας πηγαίνουμε σε αυτήν την αναθεώρηση.

Ερωτηθείς σχετικά με τις (αντι)συνταγματικές «αλχημείες» του Ευάγγελου Βενιζέλου, σχολίασε πως δε γίνεται αυτό που δίδασκε στους φοιτητές του στη Νομική να το κάνει κωλοτούμπα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, και να μιλάει για άλλες πλειοψηφίες και άλλες διαδικασίες από αυτές που προβλέπει το Σύνταγμα. «Πρέπει να έχει διαβάσει το βιβλίο του», σημείωσε, και διερωτήθηκε «γιατί η δημοκρατία μας να είναι συναλλασσόμενη;».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…