Newsroom

Newsroom

Πανέμορφη νεαρή που έχασε το χέρι της σε ατύχημα συγκλονίζει ευχάριστα το διαδίκτυο

Μια νεαρή γυναίκα με ένα χέρι κερδίζει αυτές τις μέρες τις καρδιές των χρηστών του Tinder, αλλά και των υπόλοιπων κοινωνικών δικτύων, χάρη στο τέλειο χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της.

5990359e1dc5240d4c8b4697

Η Lauren όπως γράφει η huffpost.gr, μια 21χρονη κοπέλα από το San Diego της California, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης του αριστερού της χεριού πριν από ένα χρόνο.

«Το έχασα σε ένα ατύχημα με μοτοποδήλατο που πήγαινε υπερβολικά γρήγορα», λέει στη HuffPost US. «Έχασα τον έλεγχο και ο τροχός μου περιστράφηκε στη μέση. Πετάχτηκα μπροστά και έπεσα πάνω σε μια οδική πινακίδα η οποία έκοψε σύριζα το χέρι μου».

Ευτυχώς, ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τη βρήκε σύντομα μετά το ατύχημα. Ο αστυνομικός είχε εκπαιδευτεί πρόσφατα στην τεχνική tourniquet, μια μέθοδο που μειώνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην αποκατάσταση των τραυματισμών, και ήταν σε θέση να την βοηθήσει όπως έπρεπε.

«Τον ρώτησα αν θα πέθαινα και μου είπε όχι», λέει η Lauren.

Παρότι η Lauren ένιωθε «αρκετά αμυντική και θυμωμένη» μετά την αφαίρεση του χεριού της, γρήγορα στράφηκε στο Twitter και τον «αξιοσέβαστο αριθμό ακολούθων» της για να αντιμετωπίσει την απώλειά της. Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των όσων πόσταρε στην πλατφόρμα.

Η Lauren λέει πως κάποιοι χρήστες την έκαναν να νιώθει άσχημα για το νέο της σώμα, κάτι που μόνο τη βοήθησε να γίνει πιο ανθεκτική και σκληρή απέναντι στις προσβολές. Οι περισσότεροι άνθρωποι, ωστόσο, της συμπαραστάθηκαν πραγματικά και εκτίμησαν τις ξεκαρδιστικές αναρτήσεις της.

«Είδα πως οι άνθρωποι με έβρισκαν ακόμα όμορφη και το ότι μου έλειπε ένα χέρι δεν με έκανε λιγότερο ως άτομο», λέει στη HuffPost.

Πριν από μια εβδομάδα η Lauren αποφάσισε να ανανεώσει το βιογραφικό της στο Tinder, χρησιμοποιώντας πάντα το χαρακτηριστικό χιούμορ της. Είπε πως δεν τη ένοιαζε ποτέ ως εφαρμογή γιατί δεν τη χρησιμοποιεί ιδιαίτερα για να βγαίνει ραντεβού.

«Παίρνω πολλά likes και matches εξαιτίας της, αλλά τη χρησιμοποιώ μόνο για πλάκα. Δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω κανέναν εκεί μέσα», λέει. Ο κόσμος βρήκε την Lauren τρομερά σέξι. Προς το παρόν, ωστόσο, η ίδια ψάχνει για κάποιον με τον οποίο θα έχει χημεία.

«Θέλω να βρω κάποιον που θα έχει ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα και δεν θα παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά», λέει. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, κάποιος που θα σέβεται την κατάστασή μου και δεν θα υποθέτει πως θέλω να μιλήσω για το χέρι μου απλά επειδή κάνω αστεία γι’ αυτό. Η προσωπικότητα μετράει όσο τίποτα».


Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…