Newsroom

Newsroom

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες – Μολέδο με ΑΕΛ

Ευχάριστα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ.

59c16d4e1dc524b0218b45ac

Ο τεχνικός των «πρασίνων» είδε τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέδο να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και τους πήρε στην αποστολή μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος βρίσκεται στα… πιτς από τις 31 Μαΐου και συγκεκριμένα από το τελευταίο ματς των play off της Super League με τον ΠΑΟΚ, όπου και υπέστη υποτροπή σε παλιότερο τραυματισμό του (βαρύ διάστρεμμα).

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό ξεπέρασε το πρόβλημα που «κληρονόμησε» στην πρεμιέρα της Super League με τον Πλατανιά (ωμοπλάτη) και, πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης ενώ απουσίασε ο Δώνης λόγω γαστρεντερίτιδας. Μετά την προπόνηση ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζουν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολίνς.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…