Newsroom

Newsroom

Πάγκαλος: Η κίνηση των 58 είναι η συνέχεια του Σημιταριού

    Για “κολυμβήθρα του Σιλωάμ των ψώνιων που δεν θέλουν να φύγουν απο την πολιτική” έκανε λόγο ο Θεόδωρος…

pagalos

 

 

Για “κολυμβήθρα του Σιλωάμ των ψώνιων που δεν θέλουν να φύγουν απο την πολιτική” έκανε λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας για την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των 58 της Κεντροαριστεράς την Δευτέρα.

Βέβαια ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε “πολύ θετική” τη μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση, ωστόσο διέκρινε ότι πρόκειται για “συνέχεια του Σημιταριού” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ακόμη πως αν υπήρχε τρόπος να μην είναι τόσο εμφανής η παρουσία του, τότε θα έδινε και ο ίδιος το «παρών» στην εκδήλωση, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι «έχει συρρεύσει όλο το σημιταριό» και προσπαθεί, όπως είπε, «να κάνει την κίνηση των 58 σαν να είναι δική του».

 «Δεν θέλω να είναι συνέχεια του σημιταριού, στο οποίο εγώ ανήκα», σημείωσε και πρόσθεσε οτι “με τον εκτελωνισμό των παλαιών που αναζητούν με αυτόν τον τρόπο να βρουν μια θέση στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και έχουν το ψώνιο σε μεγάλη ηλικία να μην καταλαβαίνουν ότι η ζωή κάποτε τελειώνει και τα αξιώματα κάποτε έχουν ένα ηλικιακό όριο που δεν τίθεται για όρους ρατσισμού ούτε είμαι υπέρ του οι άνθρωποι που είναι πάνω από μια ηλικία πρέπει να αποσυρθούν από τα δημόσια αξιώματα. Δεν μπορεί, δηλαδή, ο πρωθυπουργός να είναι 80 ετών. Ξέρετε τι ψώνια υπάρχουν;”.

Τόνισε ακόμη ότι είναι καιρός να μπουν νέες ηλικίες στην πολιτική, διότι όπως είπε, «έχουμε καταντήσει σαν την κομμουνιστική Κίνα, όπου το Πολιτικό Γραφείο έχει μέσο όρο 75 ετών».

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…