Πάγκαλος: "Αν θέλει δεύτερη δουλειά η Γεννηματά να καθαρίζει σκάλες ή να μαγειρεύει"

Θεσμός έχουν γίνει οι εμετικές συνεντεύξεις του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Βήμα FM, στο οποίο ο πρώην υπουργός έχει για κάποιον ανεξήγητο λόγο στασίδι. Αυτή τη φορά προέβη σε σεξιστικό παραλήρημα κατά της Γεννηματά, ενώ εξέφρασε την άποψη πως το τρέχον υπουργικό συμβούλιο αποτελείται από βλάκες.

58a5ad6e1dc5245c368b473b

«Πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε και συνέχισε να παραθέτει το εγκεφαλικό του λίπος στο δημόσιο διάλογο: «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί».

Έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών, ενώ αποκάλεσε «γελοίο τύπο» τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος…» είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη ο άνθρωπος που δεν δίστασε να ξεστομίσει στη Βουλή το περιβόητο: «Όλοι μα;ζί τα φάγαμε».

Δήλωσε ψηφοφόρος της ΝΔ και πως πρέπει να κυβερνήσει το συντομότερο δυνατόν. Στο στόχαστρό του βρέθηκε και η Φώφη Γεννηματά, με τον κ. Πάγκαλο να εκφράζει εμμέσως την πεποίθηση που έχει για τις εργασιακές ικανότητες των γυναικών. 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον ελληνικό λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης. Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά» είπε και έσπευσε να συμπληρώσει: «Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…