Π. Ρήγας: Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής

Βέβαιος ότι η συμφωνία με θα υπερψηφιστεί χωρίς προβλήματα, εμφανίστηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξή του

58bb0d061dc52469058b485d

Μιλώντας στην εφημερίδα “Ημερησία” ο κ. Ρήγας, δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να βγει η χώρα από την κρίση και την επιτροπεία, και “να τελειώνουμε οριστικά με τα προγράμματα δανεισμού και τα μνημόνια που τα συνοδεύουν”.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο σύνολό της συνειδητοποιημένη και έτοιμη να δώσει τη μάχη πιο συμπαγής από ποτέ» τόνισε, παράλληλα.

Στο ίδιο πλαίσιο, επανέλαβε ότι στόχος είναι να υπάρξει τεχνική συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου, ώστε ακολούθως, να προσδιοριστούν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και να ενταχθεί η Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Ερωτηθείς για τις χαμηλές δημοσκοπικές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας επεσήμανε ότι «οι πολίτες έχουν δείξει τεράστια ψυχραιμία, ωριμότητα και υπομονή στη διαχείριση της κρίσης» και διευκρίνισε ότι «δεν κάνουμε πολιτική με βάση τις δημοσκοπήσεις».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους