Ούτε λόγος για την ταμπακιέρα από τον Κουμουτσάκο

Να αποσιωπήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα προσπαθεί η ηγεσία της ΝΔ το σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις Μιχελάκη. Σε σημερινή του τοποθέτηση για το θέμα στο ΒΗΜΑ FM, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε ό,τι άλλο εκτός από το να απαντήσει στην ουσία του πράγματος, δηλαδή η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου.

57adb5c41dc52432578b4d81 1

Ο πρώην υπουργός και συστρατευμένος στο καραμανλικό στρατόπεδο έκανε λόγο χθες για εγκληματική αφωνία από πλευρά ΝΔ για την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ. Ο Μιχελάκης χαρακτήρισε ως «αδικαιολόγητη την σιωπή που έχει επιβληθεί από την λαλίστατη κατά τ` άλλα ηγεσία της ΝΔ, που είναι εγκληματική», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο στο Κόκκινο. «Για κάποιο λόγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει μια σκιά πάνω από τα γεγονότα του 2009, χωρίς να σέβεται την ιστορία του κόμματος, στον βωμό πολιτικών συμμαχιών με κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι».

«Δηλαδή, η επιλογή Μητσοτάκη να συνεργαστεί με το σύστημα Σημίτη, σκεπάζοντας την αλήθεια για τα ακριβή γεγονότα τα οποία μας οδήγησαν στα μνημόνια, παραγκωνίζει την εκλογική βάση της ΝΔ, μια βάση η οποία είναι από τις πιο ισχυρές πολιτικές βάσεις στην Ελληνική κοινωνία», υποστήριξε ο Γ. Μιχελάκης.

Κατακεραύνωσε, μάλιστα, τις επιλογές Μητσοτάκη με τις οποίες, όπως τόνισε ο πρώην υπουργός, οδηγούν την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επικίνδυνα μονοπάτια. «Αφού θέλει να μετακομίσει στα νέα γραφεία, ας κάνει και νέο κόμμα», σχολίασε.

Σε σημερινές δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρκέστηκε να αναφέρει για το ζήτημα πως η ΝΔ είναι απόλυτα συμπαγής, όμως για την ταμπακιέρα ούτε λόγος.

«Η ΝΔ είναι απόλυτα συμπαγής και έχει αυτή τη στιγμή μία μοναδική συσπείρωση. Η ΝΔ είναι σφιχτή γροθιά. Δεν υπάρχουν Καραμανλικοί και υπάρχουν Μητσοτακικοί, αυτά είναι ανοησίες, ουδείς Νεοδημοκράτης ασχολείται με θλιβερές αστειότητες» είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

Με τον δημοσιογράφο να παρεμβαίνει ρωτώντας τον: «Θλιβερή αστειότητα είναι ο κ. Μιχελάκης»;

«Κανείς δεν απασχολείται με τέτοιου είδους σενάρια περί εσωτερικών προβλημάτων στη ΝΔ» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου. 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…