Ουκρανή διαδηλώτρια τουιτάρει τον θάνατό της

«Πεθαίνω». Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση της Olesya Zhukovskaya, της 21χρονης ουκρανής φοιτήτριας, η οποία πήγε στην κεντρική πλατεία του Κιέβου ως…

zhukovskaya tweet

«Πεθαίνω». Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση της Olesya Zhukovskaya, της 21χρονης ουκρανής φοιτήτριας, η οποία πήγε στην κεντρική πλατεία του Κιέβου ως εθελόντρια, για να βοηθήσει τους τραυματισμένους διαδηλωτές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η νεαρή εθελόντρια πληγώθηκε από σφαίρα στο λαιμό από αστυνομικά πυρά. Στη φωτογραφία εμφανίζεται να κρατάει τον ματωμένο λαιμό της με το ένα χέρι, ενώ στο άλλο το κινητό τηλέφωνό της.
Μέσα σε λίγες ώρες, η Zhukovskaya έγινε το σύμβολο των χθεσινών αιματηρών συγκρούσεων στο Κίεβο. Ενώ πολλά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν τον θάνατό της, το κίνημα των ουκρανών διαδηλωτών Euromaidan υποστηρίζει πως η νεαρή εγχειρίστηκε επιτυχώς και βρίσκεται ακόμα μαζί μας. Παρόλα αυτά, ο λογαριασμός του twitter της κοπέλας παραμένει σιωπηλός.


 

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…