Newsroom

Newsroom

Όταν ρακούν εξαφανίζουν τις επικρίσεις του ΣΚΑΪ για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάλογα με την κυβέρνηση της χώρας ο ΣΚΑΪ είτε ανησυχεί για τις «επιθέσεις» κατά της Δικαιοσύνης, είτε της επιτίθεται ο ίδιος. Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, δίνοντας το «παρών» στο πάνελ της Άννας Μπουσδούκου, ζήτησε να παίξει το σχετικό βίντεο της κριτικής που είχε ασκήσει ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου κατά του ΣτΕ. Ως δια μαγείας, το βίντεο εξαφανίστκε ακόμα και από το Youtube.

5965ec351dc524bd538b4645

«Μιλάω για τις αυξήσεις που είχε κάνει κριτική και ο ΣΚΑΪ τότε…» είπε ο κ. Ρήγας, με τη δημοσιογράφο να απορεί: «Στη Δικαιοσύνη;». «Βεβαίως, είχατε κάνει για τις αυξήσεις των μισθών που είχαν πάρει με απόφαση δική τους» απάντησε αρχικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Μάλιστα, σε περίοδο μνημονίων. Είχατε κάνει κριτική για το πώς γίνεται αυτό».

«Και μπορούμε να δούμε και το βίντεο…» τόνισε με νόημα. Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται ένα ρακούν φρόντισε να εξαφανίσει το βίντεο!

Δείτε το στιγμιότυπο:


Εδώ και το βίντεο που αγνοείται:


Πάντως, εμείς εντοπίσαμε το επίμαχο βίντεο από το δελτίο στις 25/6/2014. Τότε, επί Σαμαρά, ο τίτλος ήταν: «Δημοσιονομικός πονοκέφαλος από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τα Ειδικά Μισθολόγια».

Δείτε το βίντεο από το 37.00 και μετά:


Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…