Newsroom

Newsroom

Όταν το πανέμορφο χωριό Πήδημα Μεσσηνίας γίνεται brand name στο ελαιόλαδο!

Το Πήδημα είναι ένα πανέμορφο χωριό το οποίο απέχει 15χλμ από την πόλη της Καλαμάτας. Οι κλιματολογικές συνθήκες της ευρύτερης…

deltio 3

Το Πήδημα είναι ένα πανέμορφο χωριό το οποίο απέχει 15χλμ από την πόλη της Καλαμάτας. Οι κλιματολογικές συνθήκες της ευρύτερης περιοχής (το εύκρατο κλίμα με 3.000 ώρες ετήσιας ηλιοφάνειας και με μέση ετήσια θερμοκρασία τους 25 C) την κατατάσσουν στις πιο ηλιόλουστες περιοχές της Ευρώπης και είναι άριστες για την ανάπτυξη των ελαιόδεντρων με εξαιρετικό αποτέλεσμα στο ελαιόλαδο, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια φήμη του Μεσσηνιακού ελαιολάδου.

Τους τελευταίους μήνες ένα νέο brand name έχει κάνει την εμφάνιση στο χώρο του ελαιόλαδου από το χωριό Πήδημα, με πολύ καλές κριτικές από όσους το έχουν δοκιμάσει και είναι η καλύτερη διαφήμιση για την ποιότητα των τοπικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας.

Το ελαιόλαδο Pidima είναι ένα εξαιρετικό και απόλυτα φυσικό προϊόν με πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ) που προέρχεται από ημιορεινά και ορεινά ελαιόδεντρα σε υψόμετρο 250-500μ. Διατίθεται και σε βιολογικό. Η οξύτητα του κατά τη διάρκεια της παραγωγής δεν ξεπερνάει τα 0.3% (με όριο 0.8%)  και ανήκει στην ανώτατη κατηγορία του Ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ’’premium’’. Οι ετήσιες ποσότητες είναι περιορισμένες λόγω του συγκεκριμένου υψομέτρου περισυλλογής του καρπού και το ελαιόλαδο προέρχεται από την ποικιλία της Κορωνέικης ελιάς.

Όπως μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Pidima Greek extra virgin olive oil Γιώργος Σακκάς, “η ποιότητα του ελαιολάδου είναι το θεμέλιο του όλου εγχειρήματος και για αυτό είμαστε πολύ αυστηροί σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Ο  αυστηρός έλεγχος σε θέματα ποιότητας και υγιεινής μας δημιουργεί την απόλυτη σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα και σύμφωνα με τις χημικές αναλύσεις κατατάσσουν το ελαιόλαδο Pidima στην ανώτατη κατηγορία ποιότητας Ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ‘’premium’’, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσουμε και την πρώτη μας εξαγωγή και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και εκτός διαδικτύου στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη”.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το website www.pidima.eu

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού