Όταν η "μπουρδομπογδανολογία" αντικαθιστά ακόμα και την Αντιτρομοκρατική

Ατελείς συμπτύξεις, άλματα λογικής στο κενό, πλήρης παροξυσμός και ολική απώλεια γνωστικού ελέγχου είναι μερικά από τα δεκάδες παρεμφερή συμπεράσματα που προκύπτουν από την επανεμφάνιση της «μπουρδομπογδανολογίας». Ο πρώην δημοσιολόγος του ΣΚΑΪ -του οποίου η χυδαιότητα έκανε ακόμα και τον Αλαφούζο να τον απολύσει- έγραψε ένα λίβελο στο marketnews.gr, κατονομάζοντας ακόμα και την τρομοκρατική οργάνωση που έστειλε το «τρομοδέμα» στον Παπαδήμο, ασχέτως κι αν για το χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

595ccc0e1dc524503f8b45e6 2

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξεκινά το πόνημα – απάντηση στον Τσίπρα, επικρίνοντας τους δεκαπέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν κοινή δήλωση κατά της καταδίκης της Ηριάννας. «Ηριάννα Β. Λ. (δύο επίθετα – χαρακτηριστική αναρχική επιλογή)» γράφει ο αθεόφοβος, ανάγοντας ως αναρχικές την Φάνη Πάλη – Πετραλιά, την Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ κ.ο.κ.. Επ’ αυτού, δεν μας διευκρίνισε αν είναι πάγια πρακτική των αναρχικών και τα δύο ονόματα γιατί με αυτό το παράλογο σκεπτικό μπορεί να θεωρεί αναρχικό τον Σπυρίδωνα – Άδωνη Γεωγργιάδη και την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου… «Να σημειωθεί, ότι τον Λουκά Παπαδήμο, που ο Τσίπρας ακόμα δεν έχει επισκεφθεί στον Ευαγγελισμό, η ΣΠΦ τον χτύπησε» συμπλήρωσε, κονιορτοποιώντας τη λογική και κατονομάζοντας τους «Πυρήνες της Φωτιάς» ως υπεύθυνους για το τρομοκρατικό χτύπημα στον Παπαδήμο. Το ότι ο Μπογδάνος είναι «πολυτάλαντος», το γνωρίζαμε… αλλά ότι μπορεί να αναπληρώσει επάξια και την Αντιτρομοκρατική είναι κάτι που έμελλε να μάθουμε! 

Συνεχίζοντας σε παραληρηματικά πλαίσια, αράδιασε ονόματα είτε μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, είτε πρώην πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που κατάθεσαν ή υπερασπίστηκαν ως νομικοί τρομοκράτες στα δικαστήρια. Μάλιστα, κατά την πλάνη της δημοσιογραφικής (;) Νιρβάνας, τη νομική ιδιότητα με την πολιτική. «Γνωστή είναι η δραστηριότητα της πρώην προέδρου της Βουλής, Κωνσταντοπούλου, με κορωνίδα την υπεράσπιση του Γιάννη Σερίφη» γράφει, ξεχνώντας ίσως πως με την ίδια ιδιότητα ο Μάκης Βορίδης υπερασπίστηκε βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο των Energa και Hellas Power, εταιρειών που φέρονται να έχουν καταχραστεί 270 εκατ. ευρώ σε βάρος του Δημοσίου.

Ο Μπογδάνος, ισορροπώντας μεταξύ παραλογισμού και μεταφυσικής, φτάνει στο σημείο να αναρωτιέται:«Όλοι αυτοί οι προαναφερθέντες συριζαίοι με σφραγίδα, με τον πρωθυπουργό δεν είναι σύντροφοι;», φτάνοντας στο συμπέρασμα: «Ο σύντροφος του συντρόφου σου σύντροφός σου δεν είναι;». Στην τελευταία παράγραφο ο απολυμένος από τον ΣΚΑΪ δημοσιολόγος απασφαλίζει, εξαπολύοντας ευθύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Λίγη τσίπα, Τσίπρα. Θα απολύσεις δημοσιογράφους, αλλά όχι την αλήθεια» καταλήγει, αρνούμενος να αντιληφθεί το προφανές. Κανένας πολίτης με στοιχειώδη κατανόηση δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιον από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ως φιλοκυβερνητικό και δη τον ΣΚΑΪ. Πολύ απλά, μέχρι και ο Αλαφούζος αντιλήφθηκε πως ο Μπογδάνος από γραφικός έγινε επικίνδυνος, όχι για τη δημόσια Υγεία αλλά για το ίδιο το κανάλι. Κοντολογίς, και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ αναγούλιασε με την «μπουρδομπογδανολογία».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…