Newsroom

Newsroom

Όταν δέκα μπράβοι έτρεχαν να γλιτώσουν από τον Μάικ Τάισον (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα περιστατικό που δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τάισον και δέκα μπράβους αποκάλυψε πριν έναν χρόνο περίπου ο γνωστός ράπερ Fat Joe.

59afefe41dc5243c048b45d0

Φιλοξενούμενος σε εκπομπή του ESPN ο Fat Joe ξεκίνησε να λέει μια ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον παλιό του φίλο, τον επίσης ράπερ Big Pun ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2000.

Όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, οι δυο ράπερ βρίσκονταν σε ένα κλαμπ όταν ένας από τους μπράβους είπε κάτι για τη μαμά του Big Pun.

«Βγήκαμε έξω από το μαγαζί» συνεχίζει ο Fat Joe και προσθέτει: «Από δύο έγιναν ξαφνικά οκτώ και ήταν απλά συγκεντρωμένοι στο στόχο τους να δείρουν δηλαδή τον Fat Joe και τον Big Pun. Γυρίζω και λέω στον Pun πως θα μας σπάσουν. Οι τύποι ήταν τεράστιοι, ήταν οκτώ έτοιμοι για μάχη και άλλοι δύο που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο Pun ήθελε να πλακωθούμε και ό,τι γίνει…»

Κάπου εκεί… ήταν που εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός, ο Μάικ Τάισον.

«Έι Joe, έι Pun, τί τρέχει με αυτούς τους τύπους; Σας καλύπτω εγώ», τους είπε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ.

Οι ράπερ γύρισαν και είδαν τον Μάικ Τάισον να βγάζει τα παπούτσια του. Τελικώς, η ιστορία του Fat Joe έληξε με τον Τάισον να κυνηγάει τους μπράβους γύρω από τα αμάξια και εκείνοι να εκλιπαρούν τους δυο μουσικούς να τον «σταματήσουν».

Δείτε το αστείο βίντεο:


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…