Newsroom

Newsroom

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις πάρα πολλές αλλαγές του Ουζουνίδη που σχεδόν έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα και μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-0.

58ea77de1dc524866f8b4911

Ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο τη νίκη, το έδειξε από την αρχή, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εκτός τόπου και χρόνου.

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ καθάρισε τον αγώνα πριν καν προλάβει να γίνει ντέρμπι. Ενρίκε, Λέοβατς και Σάκχοφ οι σκόρερ για τους γηπεδούχους. 

Οι δυο τους θα τα πουν εκ νέου τη Μεγάλη Τετάρτη, κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες, στη Λεωφόρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η αποψινή νίκη του «Δικεφάλου», παρά τις πολλές απουσίες και τις πολλές «ρεζέρβες», που επέλεξε να χρησιμοποιήσει με το μυαλό στο κύπελλο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.  

ΠΑΟΚ (Βλ. Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα (56’ Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέοβατς (82’ Κίτσιου), Σάχοφ, Τσίμιροτ, Ουάρντα, Πέλκας, Πέδρο Ενρίκε (71’ Κάμπος), Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Στιλ, Χουχούμης, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Μέστο, Βλαχοδήμος (64’ Εμποκού), Ρεις (82’ Μολέδο), Ζέκα, Μπουμάλ, Κλωναρίδης (55’ Μαρινάκης), Μόλινς. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…