Newsroom

Newsroom

Οργή για την αντίδραση διευθυντή χριστιανικού σχολείου όταν πληροφορήθηκε για τον βιασμό μαθητή του

Τεράστια οργή στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλεί η αντίδραση διευθυντή ιδιωτικού χριστιανικού σχολείου στο Τενεσί των ΗΠΑ, ο οποίος φέρεται να συμβούλεψε μαθητή του ο οποίος κακοποιήθηκε σεξουαλικά να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

57f793d91dc524d2068b4711

Σύμφωνα με τον Independent η μητέρα του θύματος στη μήνυση που υπέβαλε αναφέρει πως ο γιος της έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου πριν από περίπου δύο χρόνια, ωστόσο όταν ζήτησε τη βοήθεια της διεύθυνσης της Ακαδημίας Μπρέντγουντ , ο διευθυντής τον συμβούλεψε να μην πει σε κανέναν τίποτα, λέγοντας μάλιστα ότι ως καλός χριστιανός όφειλε να «γυρίσει και το άλλο μάγουλο» γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται με βάση το θέλημα του Θεού.

Η γυναίκα στη μήνυσή της τονίζει πως το διάστημα 2014-2015 μια ομάδα εφήβων ηλικίας 14-15 ετών είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 12χρονο τότε γιο της. Όλα ξεκίνησαν στα αποδυτήρια, όπου τον στρίμωχναν και προέβαιναν σε άλλες ανήθικες πράξεις που δεν χωρά καν ο ανθρώπινος νους.

Η κατάσταση άρχισε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με έναν από τους έφηβους να βιάζει τελικά το γιο της καταγγέλουσας, κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν οι επικεφαλής του σχολείου έπαιρναν σοβαρά την υπόθεση και έπαιρναν τα μέτρα τους ώστε να προστατέψουν το θύμα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…