Newsroom

Newsroom

Όποιοι επιλέγουν αυτήν τη θέση στο αεροπλάνο είναι εγωιστές

Ενώ οι περισσότεροι επιβάτες σε αεροπλάνο προτιμούν το παράθυρο υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να νοιώθουν περισσότερη άνεση επιλέγοντας τον διάδρομο .

5a5788b61dc52427308b4610

Σύμφωνα με δύο ψυχολόγους, που έδωσαν συνέντευξη στον βρετανικό The Telegraph, η επιλογή της θέσης στο αεροπλάνο θα μπορούσε να δείξει κάτι περισσότερο. Και αυτό, επειδή, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, οι επιβάτες που προτιμούν το παράθυρο είναι περισσότερο εγωιστές, ενώ όσοι προτιμούν το διάδρομο είναι πιο επιφυλακτικοί, ως χαρακτήρες.

«Οι επιβάτες που προτιμούν την θέση στο παράθυρο αρέσκονται στο να έχουν τον έλεγχο και τείνουν να συμφωνούν με το “ο καθένας για τον εαυτό του” ως στάση ζωής, ενώ είναι συχνά και πιο ευέξαπτοι. Επίσης, τους αρέσει να “κάνουν φωλιά” και προτιμούν να υπάρχουν κλεισμένοι μέσα στην δική τους “φούσκα”», δήλωσε η δρ Becky Spelman, επικεφαλής ψυχολόγος στην ιδιωτική κλινική Harley Street.

«Οι επιβάτες που επιλέγουν διάδρομο είναι συχνά πιο κοινωνικοί και σίγουρα πιο δεκτικοί ως άνθρωποι. Είναι επίσης πιο πιθανό να είναι ανήσυχοι και λιγότερο έμπειροι στο να κοιμούνται στα αεροπλάνα» αναφέρει η ψυχολόγος συμπεριφοράς Jo Hemmings 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…