Ολυμπιακός: Τελείωσε το μαρτύριο

Με απολογισμό μια ισοπαλία, αυτή με την Μπαρτσελόνα, και πέντε ήττες, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την παρουσία του στο Champions League, καθώς την 6η και τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 2-0 από τη Γιουβέντους. Ήταν η χειρότερη ελληνική παρουσία στη διοργάνωση.

5a2714791dc52455208b4583

Τα γκολ της Γιούβε πέτυχαν ο Κουαδράδο στο 15′ και ο Μπερναρντέσκι στο 90′.

Έτσι, από τον 4ο όμιλο, όπου η ελληνική ομάδα πήρε την 4η θέση, η Γιουβέντους προκρίθηκε ως 2η, πίσω από τον Μπαρτσελόνα που κέρδισε στον άλλο αγώνα του ομίλου τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-0.


Πριν το παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» βράβευσαν για την προσφορά του το μεγάλο Ιταλό τερματοφύλακα της Γιουβέντους Τζιαανλουίτζι Μπουφόν. Την τιμητική πλακέτα τπυ πααρέδωσε ο αντιπρόεδο της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης.

Και επεισόδια

Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του «Καραϊσκάκη», όταν οι φίλοι των Πειραιωτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν εκείνους της Γιουβέντους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο των επεισοδίων εκτοξεύτηκαν πέτρες προς την πλευρά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση δακρυγόνων, πριν εκτονωθεί τελικά η κατάσταση.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Ενγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (61′ Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά (46′ Μάριν), Τζούρτζεβιτς (70′ Μπεν)

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κεντίρα, Κουαδράδο (84′ Μπερναντέσκι), Ιγκουαϊν, Ντιμπάλα (62′ Πιάνιτς), Ντάγκλας Κόστα, Αλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτζάλι (70′ Ρουγκάνι)

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός