Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Superfoods: Σπέσιαλ κάλυψη για δύο ημέρες με την σφραγίδα της Nova!

Με ξεχωριστό αγώνα Παπαλουκά – Διαμαντίδη, με το περιοδικό «Super Euroleague by Novasports», με συνεντεύξεις και αφιερώματα καθώς και δηλώσεις Μαρίν - Κουρμπέλη

59ef3ee71dc524c4758b45a0

Το απόλυτο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Superfoods για την EuroLeague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, έρχεται με σπέσιαλ κάλυψη δύο ημερών, με τη υπογραφή των καναλιών Novasports.

Η αρχή θα γίνει από το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, όταν και οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να ξεφυλλίσουν μέσα από το Novasports.gr το 5ο τεύχος του περιοδικού «Super Euroleague by Novasports» που θα είναι αφιερωμένο στη μεγάλη αναμέτρηση των δύο “αιωνίων” αντιπάλων σε μία σπέσιαλ έκδοση 66 σελίδων. Στη συνέχεια από το Novasports24HD και το Νovasports.gr (σε Web TV, Facebook & YouTube) θα μεταδοθούν οι συνεντεύξεις των προπονητών και των παικτών των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα στις 13:00 το team του Παναθηναϊκού Superfoods και στις 17:40 το team του Ολυμπιακού θα τεθούν στη διάθεση των Δημήτρη Καρύδα, Χρήστου Καούρη, Νικήτα Αυγουλή και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, αλλά και στις ερωτήσεις των φιλάθλων, έτσι όπως αυτές θα γίνονται ζωντανά στα social media κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων. Το ίδιο βράδυ από τις 21:00 έως τις 24:00 στο NovasportsstoriesHD, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αφιερώματα σε παλιότερες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων μέσα από το «Classic Zone» καθώς και την πορεία των ομάδων στη διοργάνωση σε προηγούμενες σεζόν μέσα από το «Timeline».

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ημέρα
διεξαγωγής του ντέρμπι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα 5,5 ωρών. Αφετηρία στις 19:30 με την εκπομπή «Super
Euroleague
» και τους Γιώργο Συρίγο
και Μιχάλη Κακιούζη να αναλύουν με
τη βοήθεια της τεχνολογίας τους δύο αντιπάλους και να φιλοξενούν συνεντεύξεις
των ποδοσφαιριστών Μάρκο Μαρίν του
Ολυμπιακού και Δημήτρη Κουρμπέλη του
Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια του Pre
game Show
οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα
μεταβούν από το στούντιο της Nova στην
Κάντζα, στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου
αθλητικού κέντρου Eurohoops Dome στην Κηφισιά (Ευρώτα 24, 14564, 6977470621, [email protected]).

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ως αρχηγοί δύο ομάδων που θα απαρτίζονται από παιδιά της ομάδας μπάσκετ που μόλις δημιουργήθηκε της Eurohoops Academy, θα παίξουν το δικό τους “ντέρμπι” όπου νικητής θα είναι μόνο τα παιδικά χαμόγελα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Στη συνέχεια η εικόνα θα μεταφερθεί στο ΣΕΦ, εκεί όπου η Δώρα Παντέλη θα λάβει ρόλο playmaker για να «μοιράσει» παιχνίδι στους Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή, Χρήστο Καούρη και Τάσο Μπαϊρακτάρη οι οποίοι, με τη βοήθεια των προπονητών και των παικτών, θα μεταφέρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από τον μεγάλο αγώνα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Superfoods. To τζάμπολ έχει οριστεί για τις 21:00 στο Novasports2HD, σε μία υπερπαραγωγή με 20 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, με περισσότερους από 45 τεχνικούς μέσα και έξω από το ΣΕΦ και με τον Χρήστο Καούρη στη μετάδοση του κρίσιμου αγώνα και τον Δημήτρη Καρύδα στον σχολιασμό της εξέλιξης του παιχνιδιού καθώς και τους Νικήτα Αυγουλή και Τάσο Μπαϊρακτάρη με όλο το ρεπορτάζ από τους πάγκους των ομάδων.

Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, θα επιστρέψει η εκπομπή «Super Euroleague» με τους Γιώργο Συρίγο και Μιχάλη Κακιούζη, οι οποίοι με καλεσμένο τον Έλληνα προπονητή Βασίλη Φραγκιά θα παρακολουθήσουν τις δηλώσεις των δύο τεχνικών, Γιάννη Σφαιρόπουλου και Τσάβι Πασκουάλ, των βοηθών τους και των μεγάλων πρωταγωνιστών και θα κάνουν την ανάλυση του αγώνα. Φυσικά η ανάλυση και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων παιχνιδιών της ημέρας θα ολοκληρώσουν την εικόνα της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…