Όλα καλά με Κυριάκο αλλά υπονοούμενα για Άδωνη από τον Κώστα Καραμανλή

Τα διαπιστευτήρια του στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. Κληθείς συγκεκριμένα να σχολιάσει τα λεγόμενα Μεϊμαράκη περί «τζάμπα μαγκιάς» της ηγεσίας του κόμματος, ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης αποτελεί κεφάλαιο για την παράταξη της ΝΔ όλοι όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε τόσο σοβαρές καταστάσεις οφείλουμε να τηρούμε σοβαρή στάση. Να ζυγίζουμε την κάθε λέξη μας και να μετράμε καλά και τις αποφάσεις και τις πράξεις μας».

58c0203f1dc5242f278b4949

Ο σερραίος βουλευτής είπε ακόμη ότι η ΝΔ δεν έχει σήμερα κανέναν λόγο να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση κατόπιν της συμφωνίας με τους πιστωτές, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει βάση να ρίχνουμε μέρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ακόμη -και αυτό έχει ενδιαφέρον καθότι φαίνεται να διαφοροποιείται ελαφρώς από τη γραμμή Μητσοτάκη- δήλωσε πως η Ευρώπη περνά μια κρίσιμη φάση ενώ έκανε λόγο για γερμανοποίηση της. Σε κάθε περίπτωση πάντως απέφυγε να σχολιάσει τα εσωκομματικά, σημειώνοντας ότι στο κόμμα δεν υπάρχουν Μητσοτακικοί και Καραμανλικοί και όσοι ανήκουν σ’ αυτό πιστεύουν στο καταστατικό και στις αρχές του ιδρυτή του.

Παράλληλα, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος πρόσφατα κοινοποίησε άρθρο που ήθελε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εμπλέκονται σε συνομωσία με τον Αλέξη Τσίπρα για να βγει η χώρα από το Ευρώ, ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως το γεγονός ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σημαίνει ότι υπήρξε συνεννόηση του Κώστα Καραμανλή με την σημερινή κυβέρνηση.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…