Newsroom

Newsroom

Οι ταινίες της εβδομάδας: Από 1 Ιουνίου στους κινηματογράφους!

Ο Τέρενς Ντέιβις κινηματογραφεί το «Ήρεμο Πάθος» της ποιήτριας Έμιλι Ντίκινσον, ενώ ξεχωρίζει η εκκεντρική «Οικογένεια βαν Πέτεγκεμ» και η «Δεσποινίδα Σλόαν».

593033221dc524c9718b48df

Ήρεμο Πάθος

Η ζωή της σπουδαίας ποιήτριας του 19ου αιώνα Έμιλι Ντίκινσον. Όντας ντροπαλή αλλά χαρισματική και με ζωντανή αίσθηση του χιούμορ, η κορυφαία Αμερικανίδα ποιήτρια έζησε απομονωμένη έχοντας συντροφιά μέλη της οικογένειάς της και μοναδική παρηγοριά την ποίηση.

Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ

Δύο επιθεωρητές αναλαμβάνουν την εξιχνίαση μιας σειράς ανεξήγητων εξαφανίσεων τουριστών. Οι έρευνές τους επικεντρώνονται στον ειδυλλιακό κόλπο Σλακ, στις όμορφες ακτές της Μάγχης του 1910, όπου παραθερίζει η μεγαλοαστική οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ και κατοικεί η περίεργη οικογένεια ψαράδων, οι Μπρεφόρ.

Δεσποινίς Σλόαν

Μια επιτυχημένη υπεύθυνη πολιτικής στρατηγικής έρχεται αντιμέτωπη με τα αδίστακτα λόμπι της Ουάσινγκτον. Όλα άρχισαν μετά από όσα αποκαλύφθηκαν σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ σχετικά με τον έλεγχο των όπλων, τα οποία βάζουν την Ελίζαμπεθ Σλόαν απέναντι σε ισχυρούς πολιτικούς αντιπάλους και θέτουν δικούς της ανθρώπους, αλλά και την καριέρα της σε κίνδυνο.

Η Βασίλισσα της Ισπανίας

Η Πενέλοπε Κρουζ ερμηνεύει τη διάσημη ηθοποιό της δεκαετίας του ’50 Μακαρένα Γρανάδα. Αφήνοντας πίσω της τη λάμψη του Χόλιγουντ, η διάσημη πρωταγωνίστρια επιστρέφει στην πατρίδα της την Ισπανία προκειμένου να ενσαρκώσει την Βασίλισσα Ισαβέλλα Ι της Καστίλλης σε μία επική παραγωγή.

100 Μέτρα

Η πραγματική ιστορία ενός Ισπανού που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και διαγωνίζεται στο τρίαθλο. Του δήλωσαν πως σύντομα δεν θα μπορεί να διανύσει μια απόσταση εκατό μέτρων, όμως εκείνος πήγε ένα βήμα παραπέρα… Για την ακρίβεια κολύμπησε 3,8 χλμ, ποδηλάτησε για 180 χλμ και έτρεξε για 42 λεπτά, ολοκληρώνοντας τον απαιτητικό στίβο του «Σιδερένιου ανθρώπου».

Για Όνομα του Θεού!

Ένας διαρρήκτης «πολυτελείας» συνασπίζεται με τις κόρες του για να εκδικηθούν έναν πρώην συνεργάτη του. Είναι ο Πατρίκ, ένας διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας, που αποφασίζει να κλέψει ένα βιολί Στραντιβάριους αξίας 15.000.000 δολαρίων ζητώντας βοήθεια από τις δύο ετεροθαλείς του κόρες. Οι κόρες του όμως αγνοούν η μία την ύπαρξη της άλλης, έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και το μόνο κοινό τους είναι το γεγονός ότι ο Πατρίκ τις είχε εγκαταλείψει πριν τη γέννησή τους.

Baywatch

Η ομάδα φύλαξης μιας παραλίας αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει μια εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Η επικίνδυνη αυτή αποστολή αναγκάζει τον ναυαγοσώστη Μιτς Μπιουκάνον να συνεργαστεί με τον απείθαρχο πρωταθλητή κολύμβησης Ματ Μπρόντι, ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα νεοσύλλεκτων ναυαγωσωστών.

Ο Δαιμονισμένος Άγγελος

Ιδιωτικός ντετέκτιβ θα αναλάβει την υπόθεση ενός μυστήριου άντρα. Αποστολή του είναι να βρει έναν χαμένο τραγουδιστή στη Νέα Ορλεάνη του ’50, ο δρόμος του όμως θα αρχίσει να γεμίζει με αίμα όταν μπλέκεται σε ομάδες λατρείας του βουντού…

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

marina satti xr

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

Να λειάνει τη διαμαρτυρία της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ…