Newsroom

Newsroom

Οι μετριοπαθείς πότες ζουν περισσότερο από αυτούς που απέχουν τελείως ή πίνουν πολύ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας διαπίστωσαν ότι εκείνοι που δεν καταναλώνουν καθόλου αλκοόλ φάνηκε να έχουν υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας…

krasi

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας διαπίστωσαν ότι εκείνοι που δεν καταναλώνουν καθόλου αλκοόλ φάνηκε να έχουν υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας , ανεξάρτητα από το αν ήταν πρώην πότες ή όχι , από εκείνους που έπιναν πολύ .

Η έρευνα , η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Αλκοολισμός αναφέρει ότι η Κλινική και Πειραματική Έρευνα , διαπίστωσε ότι το χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας βρέθηκε σε μετριοπαθείς πότες , προσδιορίζοντας εκείνους που καταναλώνουν από ένα έως τρία ποτά την ημέρα .

Συγγραφείς στο περιοδικό έγραψαν : « Ένα πρότυπο ελέγχου για το πρώην πρόβλημα με το αλκοόλ, προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας , και βασικών κοινωνικο-δημογραφικών και κοινωνικο- συμπεριφορικών παραγόντων, καθώς και για την ηλικία και το φύλο , μείωσε σημαντικά την επίδραση της θνησιμότητας για τους απέχοντες σε σύγκριση με μετριοπαθείς πότες .

«Ωστόσο , ακόμη και μετά την προσαρμογή για όλους τους συμπαράγοντες , οι απέχοντες και οι γεροί πότες εξακολούθησαν να παρουσιάζουν αυξημένους κινδύνους θνησιμότητας από 51 % και 45 % , αντίστοιχα , σε σύγκριση με τους μετριοπαθείς πότες » .

Κατέληξαν στο συμπέρασμα : « Ακόμη και μετά την συνεκτίμηση των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών συμπαραγόντων , η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ συνέχισε να δείχνει μια ευεργετική επίδραση στην πρόβλεψη του κινδύνου θνησιμότητας ».
krasiagr.com

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…