Newsroom

Newsroom

"Οι εταιρίες-μέλη του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2017"

Το δυναμικό παρών στη Διεθνή Έκθεση της Anuga έδωσαν αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, εκπροσωπώντας τη μοναδική αυτή δράση προώθησης και ανάδειξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στις 7-11 Οκτωβρίου, στην Κολωνία.

59e9da481dc52411458b456d

Συγκεκριμένα, οι ΑGRINO, ΒΙΚΟΣ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ,ΕΖΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ, ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ, ΕΨΑ, ΖΑΓΟΡΙ, ΚΥΚΝΟΣ, ΛΟΥΞ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προέβαλλαν σε χιλιάδες επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες της έκθεσης από ολόκληρο τον κόσμο, τις ξεχωριστές ελληνικές γεύσεις που εκπροσωπούν τα προϊόντα τους, πρεσβεύοντας τη μοναδικότητα των ελληνικών συνταγών και πρώτων υλών στη διεθνή αγορά.

Τα μέλη ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις αλλά και να ανοίξουν το δρόμο για την περαιτέρω ενίσχυση συνεργειών της Πρωτοβουλίας με τη διεθνή αγορά, καθώς και την ενδυνάμωση του εξωστρεφούς χαρακτήρα της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η εκπαίδευση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν: AGRINO, ΕΨΑ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΛΟΥΞ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΑΓΟΡΙ, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ , ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ, BRAVA, ΕΖΑ, EYBOIKH ZYMH, ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ,SKAG ,ΚΥΚΝΟΣ,HELLAS FROST,PETROU NUTS,ΠΑΚΟ,CAPTAINS,ΒΙΟΛΑΝΤΑ,ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, THE WRITING FIELDS, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ,AΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ,ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ,GALENICA ,CAMPERGAZ, ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΑΕ

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…