Newsroom

Newsroom

Οι δύο νέες αλλαγές που έρχονται στο Facebook Messenger

Αλλαγές προωθεί η Facebook στο Messenger με σκοπό να φέρει μια κοντά τους χρήστες του κοινωνικού μέσου δικτύωσης.

58d3f03b1dc5244a588b45cf

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Μessenger θα έχουν την ευκαιρία να αντιδρούν (reactions) κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ενώ επίσης θα μπορούν να κάνουν αναφορές (mentions) χρησιμοποιώντας ετικέτες με το γνωστό «@» έτσι ώστε ο χρήστης να στέλνει μεμονωμένα μηνύματα.

Οι αντιδράσεις θα κάνουν την επικοινωνία πιο διασκεδαστική. Το Messenger επιτρέπει πλέον να μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα, με αυτοκόλλητα, βίντεο, εικόνες GIF και emoji σε συζητήσεις ανάμεσα σε δύο άτομα είτε σε ομαδικές συζητήσεις.

Οι αντιδράσεις θα εμφανίζονται κάτω από τα μηνύματα, και μπορείτε να πατήσετε στο emoji για να δείτε ποιος αντέδρασε και με ποιον τρόπο.

Για να προσθέσετε μια αντίδραση στο Messenger, απλά ανοίξτε μια συνομιλία, πατήστε παρατεταμένα ένα μήνυμα και επιλέξτε το emoji της επιλογής σας. Για να αφαιρέσετε μια αντίδραση, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα και πατήστε ξανά πάνω στο Emoji.

Επίσης, με την νέα επιλογή «αναφορές» θα μπορείτε πατώντας το σύμβολο “@” και πληκτρολογώντας τα πρώτα γράμματα του ονόματος ή του ψευδωνύμου να στείλετε το μήνυμα, επιλέγοντας από τη λίστα ονομάτων, και να γράψτε το μήνυμά σας.

Σύμφωνα με το Facebook οι νέες αυτές επιλογές θα είναι διαθέσιμες σε παγκόσμιο επίπεδο τις επόμενες ημέρες.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…